Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Κοζάνη: Διπλή φυτεία με τεράστια χασισόδεντρα σχεδόν... τεσσάρων μέτρων!


Το είχε... «δίπορτο» ένας 56χρονος Έλληνας, ο οποίος καλλιεργούσε χασισόδεντρα τόσο σε μια αγροτική περιοχή της Κοζάνης, όσο και στον εξωτερικό χώρο του υπό κατασκευή σπιτιού του σε άλλη περιοχή! Όμως, το μέγεθος των δενδρυλλίων δεν πέρασε απαρατήρητο από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Το απόγευμα της Τρίτης, οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον 56χρονο την στιγμή που βρισκόταν στον χώρο όπου καλλιεργούσε εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,80 μέτρων και τα τρυγούσε. Αφού του πέρασαν χειροπέδες, ερεύνησαν τις ιδιοκτησίες του και βρήκαν έξω από την οικοδομή που είχε αναγείρει άλλα έξι δενδρύλλια ύψους επίσης 3,80 μέτρων.

Εκτός από τα 15 χασισόδεντρα, κατασχέθηκαν εννέα πλαστικές γλάστρες, λάστιχο ποτίσματος μήκους εννέα μέτρων, ένα πλαστικό βαρέλι και ένα φτυάρι, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Το ελικόπτερο βρήκε μίνι χασισοφυτεία στη Μεσσηνία

Με την καθοδήγηση του πληρώματος του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας εντόπισαν έναν εκχερσωμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, στον οποίο άγνωστοι καλλιεργούσαν μια φυτεία από εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η προανάκριση για την ταυτοποίηση των καλλιεργητών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα ένας 52χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα στην κατοικία του όπου βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,25 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρα και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων, Ο 52χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου