Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Μάζωξη 30 ατόμων σε καφενείο-άντρο τζόγου!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά συνολικά… 30 άτομα βρίσκονταν μέσα σε ένα καφενείο στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη χαρτοπαίγνιο, καταστρατηγώντας κάθε μέτρο για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού!

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο, έπιασαν στα πράσα την ιδιοκτήτρια να λειτουργεί κανονικά το κατάστημα και να εξυπηρετεί τους δεκάδες θαμώνες, που δεν φορούσαν μάσκες και 13 από αυτούς συμμετείχαν σε παράνομο τυχερό παιχνίδι με τράπουλες, έχοντας συνολικά μπροστά τους 3.005 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κυκλικά ξύλινα πλαίσια επενδυμένα με τσόχα, επτά τράπουλες και πλήθος μάρκες. Η ιδιοκτήτρια και οι παίκτες συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία και για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Και στους 31 παριστάμενους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ενώ στο καφενείο μπήκε «λουκέτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου