Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Oruc Reis: Καλά κρατεί η τουρκική προπαγάνδα

Το βίντεο δείχνει πλάνα μέσα από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος με σχεδιασμούς, παρακολουθήσεις και εργασίες, ενώ δεν λείπουν η επιβλητική μουσική σε συνδυασμό με διάφορες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Νέο βίντεο… υπερπαραγωγή μέσα από το Oruc Reis, έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ.
Το βίντεο δείχνει πλάνα μέσα από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος με σχεδιασμούς, παρακολουθήσεις και εργασίες, ενώ δεν λείπουν η επιβλητική μουσική και οι διάφορες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.
«Φυσικά δεν θα συναινέσουμε σε προσπάθεια να μας φυλακίσει στις παραλίες μας μέσω νησιών μερικών τετραγωνικών χιλιομέτρων, αγνοώντας ένα γιγάντιο κομμάτι γης 780 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, όπως η Τουρκία. Καμία χώρα στον κόσμο δεν θα υποκύψει σε μία τέτοια παράλογη και αβάσιμη απάιτηση», ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της Τουρκίας.
Στην ανάρτηση που έκανε ο Φατίχ Ντονμέζ στον λογαριασμό του στο Twiter, με το βίντεο μέσα από το Oruc Reis, έγραψε: «Βήμα βήμα στη Μεσόγειο. Το Oruc Reis σκανάρει τις θάλασσές μας. Μέχρι τις 23 Αυγούστου, συνολικά 1.750 χιλιόμετρα σεισμικών καλωδίων θα ποντιστούν στη Μεσόγειο για δισδιάστατη σεισμική έρευνα. Είθε η πορεία σου να είναι ανοιχτή και η ενέργειά σου να είναι υψηλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου