Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

«Είμαι τρελός, έχω μαχαίρι»: Άνδρας έπιασε από τον λαιμό γυναίκα που του κόρναρε

Απίστευτο περιστατικό, με έναν άνδρα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να
επιτίθεται σε γυναίκα που του κόρναρε, σπάζοντας το τζάμι του Ι.Χ. της και πιάνοντας την από τον λαιμό, λέγοντάς της, μάλιστα, ότι είναι τρελός και πως έχει μαχαίρι!
Καθημερινά στους δρόμους γίνονται πολλά και διάφορα... τρελά, το περιστατικό, όμως, που διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/8) στη ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της Διγενή Ακρίτα, δεν έχει προηγούμενο.

Όπως αναφέρει το dete.gr, όλα ξεκίνησαν από το Ρίο, όταν μια Πατρινή κόρναρε σε άλλον οδηγό, για να προσπεράσει.

Η γυναίκα, σε πρώτη φάση, δεν είχε καταλάβει τι... τέρας ξύπνησε και τα όταν τα δύο οχήματα σταμάτησαν στο κόκκινο φανάρι της Διγενή Ακρίτα, άρχισαν όλα.


Ο άνδρας οδηγός, περίπου 40 ετών, κατέβηκε από το αμάξι του, κατευθύνθηκε προς τη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο της γυναίκας, έριξε μπουνιά με ιδιαίτερη δύναμη στο τζάμι και το έσπασε, με τα γυαλιά να πέφτουν πάνω στην οδηγό. Στη συνέχεια, δε, πήγε από την πλευρά της, την έπιασε από τον λαιμό και την απειλούσε ότι έχει μαχαίρι, λέγοντας της, επίσης, ότι είναι τρελός!

Φυσικά, η γυναίκα έπαθε σοκ και έτρεμε από τον φόβο της, αλλά παρά την τρομάρα της προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ζητώντας του συγγνώμη.

Λίγο μετά, ο τρελαμένος άνδρας φώναξε στη σύζυγό του(!) να πάρει το αμάξι τους και να φύγει, ενώ ο ίδιος έφυγε πεζός, στρίβοντας στην οδό Κανελλοπούλου.

Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου, καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις πινακίδες του άλλου αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου