Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Κάσος: Ο γύρος του νησιού με ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Ο Δήμος Κάσου και η δραστήρια ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ υποδέχτηκαν προχτές ένα αυτοκίνητο που κινείται με ρεύμα. Το BEEV-4 της εταιρείας BAUER ENERGY εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στους δρόμους της Κάσου.
Η θετική ανταπόκριση της ΕΕ μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στην Κάσο να περάσει σε μια άλλη εποχή, αξιοποιώντας την ηλιακή και την αιολική ενέργεια. Άλλη μια πρωτοπορία για το μικρό νησί που έχει βάλει στόχο να γίνει το πιο… πράσινο της Ελλάδας.
Η εκδήλωση, για την παράδοση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο 5Χ5 της Κάσου, άρχισε με καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή και στη συνέχεια, ο δήμαρχος του νησιού κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι η Κάσος συνεχίζει σταθερά την πορεία της στη νέα εποχή προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντος, υποστηριζόμενη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Καθαρή Ενέργεια στα νησιά μας.

Ακολούθησε η παρουσίαση του οχήματος BEEV-2 της εταιρείας BAUER ENERGY από τον αντιπρόσωπο κ. Γιώργο Φραγκάκη και αναλυτική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς κ. Γιάννης Φραγκούλης, τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για την Κάσο και θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους για την όσο το δυνατό συχνότερη πραγματοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου