Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Σε συμφωνία Μπόρις Τζόνσον και Μαρίνα Γουίλερ για το διαζύγιο


Δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας τα βρήκε με την πρώην σύζυγο για τα του διαζυγίου
Και με τη ...βούλα παίρνουν διαζύγιο ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον και η Μαρίνα Γουίλερ, με την αγαπημένη του Κάρι Σίμοντς να ελπίζει ότι σύντομα θα της κάνει πρόταση γάμου.

Μπορεί να συζεί με την σύντροφό του στην Ντάουνινγκ Στριτ, ωστόσο, δύο χρόνια αφότου ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του, Τζόνσον και Μαρίνα κατέληξαν επισήμως σε συμφωνία για το διαζύγιο

Με την Μαρίνα ήταν παντρεμένοι 25 χρόνια κι έχουν τέσσερα παιδιά.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ κατέληξε σε συμφωνία για το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, δικηγόρο στο επάγγελμα.
Η συμφωνία ανάμεσα στα δύο μέρη δημοσιοποιήθηκε σε δικαστήριο του Λονδίνο. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει προς το παρόν.

Υπενθυμίζεται ότι, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η πρώτη φορά που οι ερωτικές αταξίες του Τζόνσον είχαν θέσει σε κίνδυνο τον γάμο του ήταν το 2004, όταν αποκαλύφθηκε μια εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε επί τέσσερα χρόνια.

Στη συνέχεια, το 2010, το ζεύγος Τζόνσον βρέθηκε και πάλι ένα βήμα πριν από το διαζύγιο όταν υπήρξαν υπόνοιες ότι ο συντηρητικός πολιτικός είχε αποκτήσει παιδί με άλλη γυναίκα. Ωστόσο, και τις δύο φορές η Μαρίνα τον δέχτηκε πίσω.



Πιθανότατα, η τελευταία του εξωσυζυγική σχέση ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», καθώς η κόρη του Τζόνσον, Λάρα, είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Sun» ότι η μητέρα της «αποκλείεται να τον ξαναδεχτεί πίσω».

Αν και ο Τζόνσον είχε αποχωρήσει αρκετές φορές από την οικογενειακή εστία, εκείνη συνήθως τον δεχόταν πίσω.

'Οταν όμως ο Τζόνσον γνώρισε την πρώην επικεφαλής επικοινωνίας του κόμματος των Συντηρητικών, Κάρι Σίμοντς , αποφάσισε ότι ο γάμος του είχε τελειώσει οριστικά.

Αφότου ο Βρετανός πολιτικός ανακοίνωσε το 2018 τον χωρισμό του με την Μαρίνα, ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις του με την Κάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου