Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος με ποτά «μπόμπες»

Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος με ποτά «μπόμπες»
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος που εισήγαγε παράνομα αλκοόλ αμφιβόλου ποιότητας από την Βουλγαρία και το διέθετε σε ποτοποιίες για την παρασκευή οινοπνευματωδών ποτών.
Η επιχείρηση, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ξεκίνησε χθες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 15 άτομα Έλληνες και Βούλγαροι, έχουν γίνει έρευνες σε Πάτρα και Αθήνα ενώ οι πληροφορίες λένε ότι από την έφοδο που πραγματοποίησαν οι αρχές σε μια αποθήκη εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 20 τόνοι οινοπνεύματος.

Οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες να ψάχνουν την υπόθεση τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έφθασε μια πληροφορία που έδινε λεπτομέρειες για τη δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος που απλωνόταν σε Βουλγαρία, Πάτρα και Αθήνα. Έτσι αφού συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία έκαναν χθες παράλληλες επιχειρήσεις σε Αχαία και Αθήνα και πέρασαν χειροπέδες στα μέλη του κυκλώματος. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αναμένεται να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών έτσι ώστε να εντοπιστούν και άλλοι συνεργοί της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Εισαγγελία όπου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου