Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Η Άννα Ραφτοπουλου θέλει να βγει LIVE

Η Άννα Ραφτοπουλου θέλει να βγει LIVE
Κυρία Άννα Ραφτοπούλου, είστε πλέον αρχηγός αντιπολίτευσης, μετά από 9 χρόνια πολιτικής απουσίας και αφασίας, επιτέλους αλλάξατε συγγραφέα των αποκυημάτων σας! Αγοράσατε
καινούργιο λογογράφο, πεφωτισμένο και ειδήμονα εποχής 1960-1980. Αυτό ήταν πολύ θετικό γιατί ξεφύγατε από της εκθέσεις δημοτικού!! Είναι ξεκάθαρη η διαφορά!!

Σας άφησα λίγο χρόνο να βολευτείτε στην νέα σας, κορυφαία θέση, χωρίς το βασικό σας όπλο, τον κ. Χρήστο Μαρλαντή. Τώρα μείνατε μόνη να σηκώσετε όλο το βάρος της αντιπροσώπευσης της παράταξης σας, αμφιβάλω αν θα είναι της ίδιας δυναμικής.

Ας ξεκινήσουμε, με την άτοπη απαίτησή σας να μεταδίδονται ζωντανά οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα αναφέρατε: «...κρυπτόμενης Δημοτικής Αρχής, που αρνείται πεισματικά την LIVE μετάδοση των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου...»
Αυτό που ζητάτε γινόταν κανονικά στην διάρκεια όλης της θητείας του Δημάρχου Χρήστου Μάρκου. Η ουσία είναι όμως ότι δεν υπήρξε καμία διαφορά από την περίοδο που δεν αναμεταδίδονταν οι συνεδριάσεις. 
Όπως το κανάλι της Βουλής έχει μηδαμινή ακροαματικότητα, το ίδιο γινόταν και με τα Video των συνεδριάσεων. Μετά από μια παύση 5 ετών της αναμετάδοσης των συνεδριάσεων ξαφνικά τώρα ζητάτε ζωντανή μετάδοση. 
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λογικό λόγο, εκτός αν δεν μπορούν οι οικογένειές σας να παρευρίσκονται λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων και θέλετε να μπορούν να απολαμβάνουν την παρουσία σας στα συμβούλια. 

Τώρα θα μου πείτε είναι αυτό ένα τόσο σοβαρό θέμα που να αξίζει να συζητηθεί; Εδώ ο τόπος μας μαστίζεται από πολύ σοβαρότερα προβλήματα!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Αυτό θέλω να επισημάνω!!! Το πρώτο πράγμα που βρήκε η κα Ραφτοπούλου να ασχοληθεί σχετικά με τον Δήμο ήταν το "ΕΓΩ" της!!! 
Πρόκειται για ένα θλιβερό δείγμα του τρόπου που σκέφτεται και κρίνει τα γεγονότα η αρχηγός της Αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου