Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Σοκαριστικό τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας: Μηχανή «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό και συγκεκριμενα, στην έξοδο για
Σχηματάρι στο 65,5 χλμ Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία μηχανή και ένα αυτοκίνητο κινούνταν στο ίδιο ρεύμα και βγήκαν στην έξοδο του Σχηματαρίου προς Χαλκίδα. Ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο το μετάνιωσε και, χωρίς να προσέξει τη μηχανή, έκανε ελιγμό αριστερά για να επανέλθει στο ρεύμα της εθνικής οδού.
Η αιφνιδιαστική ενέργεια του οδηγού δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αναβάτη της μηχανής. Ο 26χρονος δικυκλιστής, αν και προσπάθησε, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η μηχανή καρφώθηκε κυριολεκτικά στο φτερό του αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός «πέταξε» και προσγειώθηκε πολλά μέτρα μακριά μέσα στο οδόστρωμα.


Το κράνος και η στολή που φορούσε του έσωσαν τη ζωή, αφού ο 26χρονος τραυματίστηκε, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του.

Μάλιστα ο νεαρός δικυκλιστής, που είναι γιατρός από τη Χαλκίδα, είχε τις αισθήσεις του και με ψυχραιμία έδινε οδηγίες στους διερχόμενους οδηγούς που αρχικά έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Το ίδιο έκανε και αργότερα στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε.



Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ΕΚΑΒ έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας και δέκα λεπτών τουλάχιστον, ενώ όλο αυτό το διάστημα ο 26χρονος τραυματίας ήταν ξαπλωμένος μέσα στο δρόμο…

Πηγή: lamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου