Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Μανουέλ Βαλς παντρεύτηκε με ψάθινο καπέλο και χορεύει το «Vollare»


Στις Βαλεαρίδες ο γάμος του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, που είναι τώρα δημοτικός σύμβουλος στη Βαρκελώνη, με την πάμπλουτη Ισπανίδα αγαπημένη του
Όταν ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει τη χώρα του για να διεκδικήσει την δημαρχία στη Βαρκελώνη, οι πάντες ξαφνιάστηκαν στο Παρίσι.

Ο Βαλς εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στη Βαρκελώνη για να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του Σουζάνα, η οποία είναι πλέον σύζυγός του.

Δεκατέσσερις μήνες μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και η πάμπλουτη Ισπανίδα επιχειρηματίας Σουζάνα Γκαλιάρντο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, όπως αποκαλύπτουν ισπανικά και γαλλικά ΜΜΕ.



Η Σουζάνα και ο σύζυγός της έκαναν τριήμερο γλέντι στις Βαλεαρίδες Νήσους, εκεί όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018.



Δείτε τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας να... ξεφαντώνει με το Vollare στον τρίτο του γάμο



Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ο Μανουέλ Βαλς και η Σουζάνα Γκαλιάρντο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου παρουσία 150 καλεσμένων. Το λουκούλλειο γεύμα στο γαμήλιο τραπέζι περιελάμβανε κρύα ντοματόσουπα και λουκάνικο, όπως σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό «Closer».


Στην γαμήλια τελετή παρέστησαν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του, η αδελφή του Τζιοβάνα και η μητέρα του.

Η πρώτη σύζυγος του Βαλς ήταν η Ναταλί Σουλιέ, την οποία νυμφεύτηκε το 1987 και με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Το ζευγάρι ακολούθησε στη συνέχεια χωριστούς δρόμους.

Την 1η Ιουλίου του 2010 ο Βαλς παντρεύτηκε την βιολονίστα Αν Γκραβουάν, βραβευμένη με το πρώτο βραβείο βιολιού και μουσικής δωματίου του Ωδείου του Παρισιού.

Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα, ο Βαλς και η γοητευτική Αν αποφασίζουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Λίγους μήνες αργότερα, ο Βαλς νυμφεύεται την Σουζάνα, το δυνατό σημείο της οποίας είναι το χρήμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου