Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

To διάσημο φούτερ της πρικίπισσας Νταϊάνα βγαίνει σε δημοπρασία

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φημίζεται για την γκαρνταρόμπα της και οι οπαδοί της μάλλον θα
χαρούν ιδιαίτερα αν μάθουν ότι μία από τις πιο διάσημες εμφανίσεις της βγαίνει σε δημοπρασία.
Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε το συγκεκριμένο φούτερ επανειλλημένα έτσι ώστε να αποτρέπει τους παπαράτσι να τραβάνε καινούριες φωτογραφίες της
Ένα φούτερ το οποίο της προσφέρθηκε από τον Sir Richard Branson στα τέλη της δεκαετίας του 1990, πωλείται τώρα σε δημοπρασία με τις προσφορές να ανέρχονται ήδη στα 7.000 ευρώ.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε επανειλημμένα το οversized φούτερ στις επισκέψεις της στο Harbour Club στο Τσέλσι – μια έξυπνη τακτική για να αποτρέψει τους παπαράτσι να τραβήξουν νέες φωτογραφίες της.

Λίγους μήνες πριν τον τραγικό θάνατό της το 1997, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδωσε το φούτερ στη στενή της φίλη και προσωπική trainer της, Jenni Rivett, μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε: “Αγαπημένη μου Jenni, με πολύ αγάπη από την Diana” .







Getty Images”Αυτή είναι η πιο πολυφορεμένη μπλούζα της από τις τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο », είπε η Rivett. «Ένιωθε ότι υπήρχαν πολύ πιο σημαντικά θέματα για να επικεντρωθεί ο κόσμος από τα ρούχα που εκείνη επέλεγε για το γυμναστήριο και ως εκ τούτου αποφάσισε ότι το να φοράει συνεχώς το φημισμένο Virgin φούτερ, θα ήταν ένας καλός τρόπος για να σταματήσει η φρενίτιδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης».

«Λίγους μήνες πριν από τον πρόωρο θάνατό της με κάλεσε να μου πει ότι είχε αφήσει μερικά φούτερ για μένα. Μεταξύ αυτών, αυτό – το οποίο τώρα αποφάσισα να αποχωριστώ. ”

Το φούτερ Virgin Atlantic της Νταϊάνα που τώρα δημοπρατείται διαθέτει μια ρετρό εικόνα εμπνευσμένη από pin-up girls και το λογότυπο «Flying Lady» σχεδιασμένα από τον Περουβιανό ζωγράφο Alberto Vargas στη δεκαετία του 1930 και του 1940.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου