Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ζημιές στο γήπεδο Αρτέμιδος έκαναν ασυνείδητοι


Όπως έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κάποιοι ασυνείδητοι έσπασαν την πόρτα που έχει τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου
στην Αρτέμιδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συχνά σπάνε τους σωλήνες του νερού που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο.

Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Μάρκου σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει: « Το γήπεδο που φτιάξαμε μετά από 30 χρόνια σε κάποιους μάλλον δεν τους αρέσει. Είναι κρίμα γιατί στις μέρες μας για να φτιαχτεί ένα έργο είναι πολύ δύσκολο. Πολύ δυσκολότερο όμως είναι να το συντηρήσεις και να το διαφυλάξεις και μη μου σχολιάσετε βάλτε φύλαξη ή προσλάβετε άτομα στη Δημοτική Αστυνομία. Αν γινότανε θα το είχαμε κάνει…».



Να θυμίσουμε πως το γήπεδο εγκαινιάστηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019. Όπως ανέφερε τότε ο Δήμαρχος στην ομιλία του, ευοδώθηκε ένας στόχος που περίμενε τη σειρά του εδώ και σαράντα χρόνια, ήτοι η εξ ολοκλήρου ανακατασκευή και η παράδοση προς χρήση σε όλους τους δημότες, αλλά κυρίως στη νεολαία του Δήμου, που τόσο το έχει ανάγκη, ενός γηπέδου – προπονητηρίου στην Αρτέμιδα που από ερείπιο που ήταν έγινε ένα κόσμημα.

Αναλυτικά ο χώρος περιλαμβάνει, γήπεδο διαστάσεων (105×68μ.) ο συνθετικός χλοοτάπητας του οποίου είναι τελευταίας γενιάς και με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, γήπεδο μπάσκετ με ελαστικό δάπεδο και σύντομα νέο εξοπλισμό. Όλος ο χώρος όπως αναμένεται να εξελιχθεί με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, κερκίδες και βοηθητικούς οικίσκους είναι απολύτως φιλικός με τον περιβάλλοντα υγροβιότοπο και την παραλία.



artemidanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου