Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

Η υγιεινή, η καθαριότητα και η προστασία της ζωής μας είναι υπόθεση όλων μας.

Για το πολύ σημαντικό πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί στον Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος μίλησε ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου και ξεκαθάρισε την διαχείριση του προβλήματος! Ένα πρόβλημα που μας απασχολεί όλους και το βιώνουμε καθημερινά, αλλά απασχολεί σοβαρά την Δημοτική Αρχή και πολύ περισσότερο τον Δήμαρχο. 
Το πρόβλημα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα όλοι μας!!! 

Για την διαχείριση  των απορριμάτων έδωσε πρακτικές λύσεις:
  • Κλαδιά και χόρτα: Τα πηγαίνουμε, δωρεάν, πίσω από τον Δημοτικό Κατάστημα στην Λεωφόρο Καραμανλή, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:00-14:00 και Κυριακή από 8:00-11:00. Τα ξεφορτώνουμε στο χώρο που θα μας υποδείξει αρμόδιος Υπάλληλος του Δήμου. ΔΕΝ πρέπει να είναι ανακατεμένα με άλλα υλικά!
  • Ογκώδη αντικείμενα οικιακής χρήσης, όπως στρώματα, καναπέδες, μικροέπιπλα και μικροαντικείμενα θα συλλέγονται μπροστά από το σπίτι μας, κατόπιν συνεννόησης και ορισμού ραντεβού από την Υπηρεσία Καθαριότητας. Χρόνος ανταπόκρισης της Υπηρεσίας θα είναι 2-3 εργάσιμες. Τηλέφωνα: ΣΠΑΤΑ: 210 6632200, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: 22940 40900
  • Τα οικοδομικά μπάζα: δεν είναι ευθύνη του Δήμου. Πρέπει να απευθυνθούμε σε ιδιώτη που εξειδικεύεται σε αυτή την αποκομιδή και μας προμηθεύει με αντίστοιχο κοντέινερ.
  • Αν υποπέσει στην αντίληψή μας παραβίαση του κανονισμού καθαριότητας να καλέσουμε στην Δημοτική Αστυνομία στο: 697 676 4969 για καταγγελίες και επιβολή προστίμων.
Είναι ευθύνη όλων μας να προασπίσουμε την ασφάλεια της ζωής μας και την καθαριότητα, ειδικά σε χώρους που έχουν ήδη καθαριστεί.

Η υγιεινή, η καθαριότητα και η προστασία της ζωής μας είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

2 σχόλια:

  1. δημαρχε απο το φυτωριο του υπψηφιου σου πηγε φορτηγο του δημου και εργατες του δημου και πηραν ολα κλαδια κ.α οι άλλοι πολιτες πρεπει να τα φερουμε εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ Κ ΛΟΓΙΚΟ.
      ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ Κ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ?
      Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΠΗΓΕ Κ ΜΑΖΕΨΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΔΛΔ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΟΓΚΟ ΚΛΑΡΙΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ Κ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Κ ΙΔΙΩΤΗ 300.000ΕΥΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.
      ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΥ ΟΥΤΕ Η ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ?
      ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 5-6 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΣ 12.00 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΝΑΚΟ
      ΣΙΓΑ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 100-150ΕΥΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ?
      ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ ΖΩ ΕΓΩ?
      Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΛΑΙΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ?
      ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΗ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου