Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Diamond League: Στην 4η θέση στο Ραμπάτ η Στεφανίδη

Εκτός μεταλλίων έμεινε στο Μαρόκο η Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά και η Νικόλ
Κυριακοπούλου  Με καλύτερο άλμα στα 4,67μ η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την 4η θέση στο επί κοντώ στο μίτινγκ της σειράς Diamond League που διεξήχθη την Κυριακή στο Ραμπάτ στο Μαρόκο.

Η Στεφανίδη ξεπέρασε με την πρώτη τα 4,57 μ., ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα κι έπειτα πέρασε με την δεύτερη τα 4,67 μέτρα. Προσπάθησε στα 4,77μ αλλά δεν τα κατάφερε.




Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης του Βερολίνου, Νικόλ Κυριακοπούλου, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,57 μ., που ήταν το ύψος με το οποίο ξεκίνησε τον αγώνα .

Νικήτρια στο σημερινό αγώνα ήταν η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) με 4,82 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ, δεύτερη η Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) με 4,77 μ. (φετινό ρεκόρ) και τρίτη η Κέτι Ναζότ (ΗΠΑ) με 4,67 μ., αλλά καλύτερες προσπάθειες από τη Στεφανίδη, που έμεινε τέταρτη.



Από την άλλη πολύ καλή εμφάνιση είχαμε από τον Κώστα Δουβαλίδη.

Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων τερμάτισε τέταρτος στο μίτινγκ που έγινε στην πόλη Χορζόβ της Πολωνίας με 13.51 (0,5). Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου