Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Τύχη βουνό: Η ηθοποιός που παραλίγο να πνιγεί και ο σταρ που πήδηξε από φορτηγό χωρίς φρένα

Αν νομίζετε ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι το καλύτερο που υπάρχει, μάλλον πρέπει
να το ξανασκεφτείτε. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται ακόμα και μεγάλοι σταρ δεν είναι πάντα οι ιδανικές και έχουν υπάρξει φορές που ηθοποιοί κόντεψαν να σκοτωθούν στα γυρίσματα. Σε ποιους αναφερόμαστε; Διαβάστε τη λίστα που ακολουθεί και θα μάθετε:

1. Η Charlize Theron προσπάθησε να κάνει μία ανάποδη κωλοτούμπα για την ταινία του 2005 Aeon Flux, ωστόσο παραλίγο να μείνει παράλυτη. Δυστυχώς προσγειώθηκε στον λαιμό της και τραυματίστηκε τόσο πολύ που τα γυρίσματα διακόπηκαν για 8 εβδομάδες.




2. Ο Ed Harris έριξε γροθιά στον James Cameron στα γυρίσματα του The Abyss (1989) και ο λόγος είναι ο εξής: Ο Cameron δεν είχε ενημερώσει τον Harris ότι θα τον άφηνε με μάσκα χωρίς οξυγόνο στα γυρίσματα για να είναι πιο αληθοφανής η σκηνή.

3. Στο Apocalypse Now του 1979, ο Martin Sheen έκανε τόσες καταχρήσεις (αλκοόλ και ναρκωτικών) που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στη μέση της ζούγκλας. Χρειάστηκε να συρθεί επί πολλά μέτρα για να βρει βοήθεια.



4. Ο Jackie Chan είναι γνωστό ότι γυρίζει ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές. Έχει μάλιστα τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, αλλά αυτό που θα θυμάται πάντα είναι ο τραυματισμός του στο Armour of God (1986). Ενώ προσπαθούσε να κατέβει από ένα δέντρο, έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά στο κρανίο. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κατάφερε να σωθεί παρά τον σοβαρό τραυματισμό.

5. Ο Michael J Fox παραλίγο να σκοτωθεί στα γυρίσματα του Back to the Future 3 (1990). Σε μία σκηνή ο χαρακτήρας που υποδυόταν έπρεπε να κρεμαστεί. Οι υπεύθυνοι επέτρεψαν στον Fox να γυρίσει ο ίδιος τη σκηνή εξηγώντας του πού έπρεπε να βάλει το χέρι του. Ωστόσο εκείνος δεν τα κατάφερε και κρεμάστηκε κανονικά. Ευτυχώς το συνεργείο αντιλήφθηκε αμέσως τι συμβαίνει και έκοψε το σκοινί.

6. Ο ηθοποιός του Breaking Bad Aaron Paul ξεγέλασε τον θάνατο στην πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς το 2008. Σε μία σκηνή ζήτησε να αλλάξει θέση και μόλις το έκανε, ένας τεράστιος βράχος έπεσε εκεί ακριβώς που στεκόταν πριν. Ο ηθοποιός άρχισε να τρέμει μόλις είδε ότι αν δεν ζητούσε να αλλάξει θέση θα ήταν νεκρός.

7. Ο Jason Statham στάθηκε πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του στα γυρίσματα του The Expendables 3 (2014). Τα φρένα ενός φορτηγού που οδηγούσε σταμάτησαν να λειτουργούν με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πηδήξει από το κινούμενο όχημα για να σώσει τη ζωή του.



8. Στο Cast Away (2000), ο Tom Hanks έκοψε το πόδι του και έπαθε μία πολύ σοβαρή μόλυνση με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για τρεις μέρες. Αν δεν είχε μπει στο νοσοκομείο, θα είχε πεθάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου