Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Κολαστήριο για πρόβατα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Χερσόνησο

Αποκρουστικές εικόνες που αντικατοπτρίζουν ανάγλυφα την κατάσταση της ψυχικής υγείας αυτού που τις προκάλεσε, αντίκρισαν οι ακτιβιστές της “Ζωόφιλης Δράσης” όταν μπήκαν σε
ένα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή του Ανισαρά στη Χερσόνησο και διαπίστωσαν ότι είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για... πρόβατα!

Στον χώρο βρέθηκαν τέσσερα πρόβατα ζωντανά, αλλά φοβισμένα και σε άθλια κατάσταση από την έλλειψη τροφής και νερού, τα οποία ο ιδιοκτήτης τους είχε παρατήσει αδιαφορώντας αν θα επιβιώσουν. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι στο ίδιο κτίριο -που είχε γίνει εστία μόλυνσης- βρέθηκαν τα κουφάρια τεσσάρων ζώων, κάποια από τα οποία σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης!




Τα στελέχη του φιλοζωικού σωματείου κατήγγειλαν όσα βρήκαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνα και ανακάλυψαν τον ιδιοκτήτη των άτυχων ζώων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση και θανάτωση ζώων που, βάσει του αριθμού των προβάτων, θα τον υποχρεώσει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει τα σχετικά πρόστιμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου