Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Κρύπτη μέσα σε… βεστιάριο είχε φτιάξει 47χρονος, αποφεύγοντας για 6 χρόνια τη σύλληψη

Χθες οι αρχές που ήταν πεπεισμένες πως βρίσκεται στο σπίτι, κατάφεραν να τον…
ξετρυπώσουν και να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη
Έναν εξαιρετικά ευφάνταστο τρόπο είχε σκαρφιστεί ένας 47χρονος Λαρισαίος προκειμένου για έξι χρόνια, δηλ, από το 2013 μέχρι το 2019, να διαφεύγει τη σύλληψη και να ζει στην πόλη του!

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η “Ελευθερία”, ο φυγόποινος ζούσε κανονικά σε σπίτι στη Λάρισα, όπου όμως είχε πάρει τα… μέτρα του! Είχε κλειστό κύκλωμα καμερών παρακολουθώντας τα πάντα εντός του διαμερίσματος αλλά και στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ για ώρα ανάγκης, είχε δημιουργήσει μία κρύπτη μέσα σε βεστιάριο, ένα μικρό χώρο που έμοιαζε με έπιπλο αλλά ήταν προορισμένος για κρυψώνα σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου.




Ωστόσο, χθες οι αρχές που ήταν πεπεισμένες πως βρίσκεται στο σπίτι, κατάφεραν να τον… ξετρυπώσουν και να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της κλοπής, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: Onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου