Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Καλύβα έκρυβε ποσότητα «μαμούθ» 271 κιλών χασίς

Στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής έφτασαν οι πληροφορίες για τη
δράση κυκλώματος το οποίο μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στη χώρα μας και τις αποηκεύει σε περιοχή των Γρεβενών με σκοπό την διακίνησή τους κι έτσι εκείνοι ανέλαβαν την οργανωμένη επιχείρηση στην ακριτική περιοχή της δυτικής Μακεδονίας.

Μαζί με άνδρες της Ασφάλειας Γρεβενών και της Ο.Π.Κ.Ε., οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε ένα παράπηγμα που είχε στήσει ένας 32χρονος Αλβανός σε χωριό των Γρεβενών, τον ακινητοποίησαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών που είχε πάνω του μαζί με τρία κινητά. Στη συνέχεια, ερεύνησαν την καλύβα, στο εσωτερικό της οποίας διαπίστωσαν ότι είχε αποθηκεύσει 256 συσκευασίες με την ποσότητα “μαμούθ” των 271 κιλών και 360 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης!




Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν οκτώ σάκοι με τους οποίους είχε μεταφερθεί το χασίς από την γειτονική χώρα και ένα υφασμάτινο γάντι. Ο 32χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον Πλημμελειοδικών Γρεβενών κατηγορούμενος για αποθήκευση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι συνεργοί του, καθώς θεωρείται φύλακας της ποσότητας την οποία θα διακινούσαν άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου