Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Η σύζυγος, το εργοστάσιο και το τυχερό δελτίο

Ο άντρας ζούσε επί 20 χρόνια με τη δεύτερη σύζυγό του στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου,
από το οποίο κρεμάστηκε  Μια απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του 87χρονου άνδρα που κρεμάστηκε σήμερα από το μπαλκόνι του διαμρισματος στην περιοχή της Καλογρέζας.

Οι γείτονες και οι άνθρωποι που γνώριζαν τον άντρα που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του περιγράφουν στο protothema.gr πως ο ίδιος ζούσε επί 20 ολόκληρα χρόνια με τη δεύτερη σύζυγό του στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδο Ανδρέα Δημητρίου.

Τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρουν, ζούσαν λιτά καθώς η σύνταξη του 87χρονου ήταν το μοναδικό εισόδημα που εισέπρατταν. Στις 20 Μαρτίου ο συνταξιούχους παίζει ένα ευρώ σε τυχερό παιχνίδι και κερδίζει περίπου 900.000 ευρώ. Η τύχη επιτέλους του χαμογέλασε, ωστόσο δυο μήνες αργότερα το τυχερό δελτίο είναι η αφορμή που θα οδηγήσει τον ηλικιωμένο στο απονενοημένο διάβημα.

Η ζωή τους ξεκινάει 20 χρόνια πριν. Ο άτυχος άντρας, εργοστασιάρχης τότε, αποκτά δυο παιδιά με την πρώτη του γυναίκα. Ωστόσο χωρίζει και αποφασίζει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την τότε υπάλληλο του εργοστασίου του. Μένουν μαζί για 20 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα η ζωή του θα αλλάξει: κλείνει το εργοστάσιο και εργάζεται πλεον ως οδηγός ταξί. Αργότερα βγαίνει στη σύνταξη και ζουν με οικονομικές δυσκολίες.

Παράλληλα βιώνει ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα καθώς η 46χρονη κόρη του, από τον πρώτο γάμο, δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η 20η Μαρτίου γίνεται η αρχή του τέλους. Η σύζυγος του παίρνει το τυχερό δελτίο από τον 87χρονο και το δίνει στην κόρη της. Έκτοτε εξαφανίζεται. Λίγες ημέρες αργότερα του κάνει έξωση από το σπίτι που ο ίδιος λέγεται ότι της είχε γράψει όταν ήταν εργοστασιάρχης.

Σήμερα ο 87χρονος κρεμάστηκε από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή σε ιδιόχειρο σημείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου