Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Ο Νίκος Αλιάγας γίνεται 50 ετών και το γαλλικό «Closer» του κάνει αφιέρωμα

Ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τις καλύτερες φωτογραφίες του κάνει δώρο το περιοδικό
στον Έλληνα παρουσιαστή
Πενήντα κεράκια σβήνει σήμερα ο καταξιωμένος Έλληνας δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας με το περιοδικό «Closer» να του κάνει ως γενέθλιο δώρο ένα φωτογραφικό άλμπουμ.

Τις πιο όμορφες φωτογραφίες του διάσημου παρουσιαστή του ραδιοφωνικού δικτύου ΤF1 μπορεί να απολαύσει κανείς στην ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού.










«Ο Νίκος Αλιάγας, μία από τις εμβληματικές παρουσίες στο χώρο των γαλλικών ΜΜΕ, έχει κάνει μεγάλη καριέρα στη γαλλική τηλεόραση».

Οι φωτογραφίες του χρονολογούνται από την εποχή που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην γαλλική τηλεόραση. Επί 18 χρόνια,ο Νίκος Αλιάγας, βρίσκεται στο πλατό του γαλλικού δικτύου «TF1».Είχε κάνει τα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα στο Εuronews το 1993. Ο Έλληνας τηλεπαρουσιαστής που άφησε... εποχή παρουσιάζοντας το « Star Academy»,γιορτάζει σήμερα τα 50στα γενέθλιά του», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Για ένα φεγγάρι, παρουσιάζει ταυτόχρονα όχι λιγότερα από 3 προγράμματα (The Voice, It Canteloup και 50 Inside).

«Ο Νίκος Αλιάγας έχει επίσης ταλέντο στη φωτογραφία. Έχει κάνει πολλές εκθέσεις φωτογραφίας τα τελευταία χρόνια.



«Πάντα κομψός,με επαγγελματισμό, ο Νίκος Αλιάγας, δημοσιογράφος διεθνούς φήμης,κάνει πάντα καλά ποσοστά τηλεθέασης.Εν ολίγοις, το κοινό», όπως καταλήγει το δημοσίευμα,«δεν είναι ακόμη έτοιμο να δει τον Αλιάγα να εξαφανίζεται από τα γαλλικά ΜΜΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου