Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΧΡ.ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: H "άγια" Ραφτο-οικογένεια .... βοήθεια μας!

Διάβασα με έκπληξη την ανάρτηση του Ραφτόπουλου στο Facebook,  για τον "μπαμπούλα" Ραφτόπουλο!!!, για την παντελή έλλειψη  έργων  στον Δήμο μας και τις "άδικες" επιθέσεις που έχουν γίνει στους ίδιους τους Ραφτόπουλους, και ειλικρινά έμεινα άναυδος.
Μιλάει  για παντελή έλλειψη έργων στα Σπάτα,  για πασαλείμματα τα τελευταία 5 χρόνια, για αγορά συνειδήσεων και ψήφων με αντάλλαγμα λίγο άσφαλτο στους δρόμους μας.

Καλά  μας δουλεύει!!!!!!        
Δεν ξέρω εγώ την Ραφτοπούλου και τον πατέρα της τα τελευταία 5 χρόνια;
Δεν προσπάθησε ο δήμαρχος να ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες και το ξεμπλοκάρισμα πολεοδομικών ενοτήτων με τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος, και η Ραφτοπούλου ήταν εκεί και ψήφιζε ΟΧΙ, όπως και σε όλες τις άλλες σημαντικές αποφάσεις για το καλό του τόπου; Μονίμως ψήφιζε "ΟΧΙ" ή "ΠΑΡΩΝ" σε κάθε θέμα που μπορεί να ωφελήσει τον τόπο!!!!
Δεν έχει  προσπαθήσει να μπλοκάρει όλα τα έργα ένας "μπαμπούλας"  που λέγεται Ραφτόπουλος!!!!
Πόσες φορές  έστειλαν  την επιθεώρηση εργασίας, την αστυνομία, αρχαιολογία και πολεοδομία στα έργα του γηπέδου, σε έργα που ήταν σε εξέλιξη, σε γείτονες με μαγαζιά που δεν χώνευαν, σε μένα τον ίδιο και στο μαγαζί μου, και στο παλιό δημαρχείο της Αρτέμιδος το οποίο, ξαφνικά, το θεωρούν σκουπίδι και επικίνδυνο; Στα Σπάτα, όμως, δεν ανεβαίνουν! Ούτε ξέρουν που βρίσκονται!!!

Είναι αυτό αρνητική προπαγάνδα;
ΟΧΙ!!! Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα!

Σε έμενα τον ίδιο, έβαλε την Πιτσιγαυδάκη να μου κάνει μήνυση. Την Πιτσιγαυδάκη, για την οποία είχαμε συμφωνήσει ότι πρέπει να ελεγχθεί για τις σπατάλες του δημοτικού χρήματος που απλόχερα σκόρπιζε. Αλλά, όταν τους έταξε την δημαρχεία ώστε να χωθούν μαζί τον Δήμο, έκανε την kolotoumba και πήρε στην παράταξή του και τα κύρια μέλη της Ομοσπονδίας.
Σε έμενα έκανε την πρόταση να πάρουμε καμιά δουλίτσα όταν βγει η κορούλα του Δήμαρχος και έφυγα.
Βοά η κοινωνία με τα λεφτά και τις υποσχετικές σε δουλειές και χρήμα που μοιράζει στους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους.  

Δυστυχώς για αυτούς, αλλά ευτυχώς για όλους εμάς, και όσους κατοικούν στον τόπο μας ξέρουν από πρώτο χέρι την ανυπαρξία της παράταξης σου όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό είναι αρνητική προπαγάνδα;
ΟΧΙ!!! Αυτό είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Δεν μπορεί να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να είμαι εδώ, να πολεμήσω να γίνουν κουτσά, στραβά  πέντε πράγματα στο μέρος που αγαπάω και λατρεύω και όχι να πάει η πόλη 20 χρόνια πίσω.
Γιατί  Ραφτόπουλε,  απευθύνομαι σε όλη την οικογένεια, εγώ σας ξέρω από μέσα,  και για αυτό ΕΦΥΓΑ!
Εγώ θα συνεχίσω να κρίνω θετικά ή αρνητικά, την κάθε καλή ή κακή πρόθεση και προσπάθεια η οποία θα έχει αντίκτυπο στην ζωή μας και στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου