Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Καταδίωξη για ένοπλο που τράκαρε με κλεμμένη μηχανή

Πάνω στον οδηγό βρέθηκαν δυο πιστόλια, 16 φυσίγγια και μια κουκούλα full face
Σε τροχαίο ατύχημα κατέληξε η καταδίωξη μιας κλεμμένης μοτοσικλέτας στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης, καθώς ο οδηγός της που αγνόησε το σήμα να σταματήσει για έλεγχο τράκαρε με ένα αυτοκίνητο και συνελήφθη τραυματισμένος, αλλά και οπλισμένος μέχρι τα... δόντια!

Όλα ξεκίνησαν στο πλαίσιο της έρευνας για την εξιχνίαση της κλοπής μιας μοτοσικλέτας που είχε αρπάξει άγνωστος από την Ξάνθη την περασμένη Τρίτη. Οι άνδρες της Τροχαίας την εντόπισαν να κινείται στην εθνική έξω από την περιοχή Πετροχώρι, αλλά ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και μπήκε στην πόλη της Ξάνθης. Όμως, συγκρούστηκε με ένα επερχόμενο αυτοκίνητο, η μηχανή ανατράπηκε και ο 38χρονος Έλληνας τραυματίστηκε.

Παρ' όλα αυτά, προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, αλλά εγκλωβίστηκε από αστυνομικούς, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν δυο πιστόλια, 16 φυσίγγια και μια κουκούλα full face! Τα όπλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να αποδειχθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες ή άλλες παρανομίες, ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Μόλις η κατάστασή του το επιτρέψει, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου