Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Η ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ...

Πρώτη Δημοσίευση: 7.4.19
Αυτή η επαίσχυντη επιστολή διαγραφής μου αποκαλύπτει σε όλους τους νέους υποψηφίους του Ραφτόπουλου, όχι μόνο τον χαρακτήρα του, αλλά κυρίως τις "δημοκρατικές διαδικασίες" που ακολουθεί στο μαγαζί του.

Πρώτα, με δήλωσε ανεξάρτητο, (τσίμπησαν και οι δημοτικοί υπάλληλοι), μετά το
ξανασκέφτηκε σαν Χαλίφης που είναι, και έβαλε την Άννα του χιονιά να με διαγράψει από την παράταξή μου, το δικό μου δημιούργημα.....!!!!

Αν μη τι άλλο, όμως, όταν δημιούργησα την παράταξη, ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι ήμασταν νέοι στην πολιτική ζωή του τόπου. Η μοναδική με βεβαρημένο παρελθόν ήταν η Άννα του Ραφτόπουλου.

Τώρα κατεβαίνει με μία παράταξη γεμάτη με όσες περισσότερες χρησιμοποιημένες, βρώμικες, άχρηστες πολιτικές χαρτοπετσέτες μπορούσε να βρει, ψωνίζοντας από το κάτω ράφι, και με μοναδικό γνώμονα την δική της προβολή, με όποιο κόστος....

Εύχομαι να μην εκλεγεί κάποιος, που μετά θα αναγκαστεί να ζήσει τον εξευτελισμό από έναν αχυράνθρωπο (την Άννα του Ραφτόπουλου) και τον αρχηγό (τον φαντασμένο πατέρα της, Ι.Ραφτόπουλο).

Έχετε όλο το χρόνο και την ηρεμία να διαπιστώσετε αυτά που σας γράφω...!!!!. Αν και, κατά βάθος, όλοι σας τα ξέρετε...!!!

Αν επιθυμείτε να γίνετε τα πτώματα που θα πατήσει επάνω τους η Άννα, για να φτάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και να σας ξεχάσει, ακόμα κι αν εκλεγείτε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος, όπως εγώ εξελέγην το 2014, τι να πω..;

Το πόση σημασία είχε η παρουσία μας και το πόσο συνεργάστηκε η Άννα με εμένα και την κυρία Τσάκαλη 5 ολόκληρα χρόνια, είναι όλα καταγεγραμμένα στα Δημοτικά Συμβούλια.

ΑΝΑΣΣΑ S.A.: η Αυτοκρατορία του Κακού και του Σκοταδιού, το Αποκορύφωμα του Νεποτισμού και της Οικογενειοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου