Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Τσίπρας: Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά περιφερειάρχης Αττικής

Οι πολίτες πεισμώνουν από τα face news και θα δώσουν την απάντησή τους στις κάλπες είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της Ρένας Δούρου
για τις περιφερειακές εκλογές ενώ ανατρέχοντας στο 2014 είπε ότι τότε η νίκη της Ρένας Δούρου ήταν η πρώτη από μία σειρά διαδοχικών νικών . Σήμερα στέλνουμε μήνυμα ενότητας και προοπτικής για τους πολίτες της Αττικής. Ξεκινάμε το μεγάλο αγώνα για την Αττική του 21ου αιώνα, την Αττική που δεν μπορεί και δεν θα επιστρέψει στα χέρια αυτών που τη γονάτισαν, δήλωσε ο πρωθυπουργός.


Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά Περιφερειάρχης Αττικής είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: "Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα".

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, γνωρίζαμε ότι το βάρος της ευθύνης θα είναι μεγάλο. Γνωρίζαμε ότι δεν ερχόμαστε μόνο για να καταδείξουμε την ανικανότητα και την ιδιοτέλεια του προηγούμενου καθεστώτος. Αλλά για να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Στην πορεία προς τις εκλογές έχουμε απρόσμενο σύμμαχο την αλαζονεία και την εκδικητικότητα των εκπροσώπων της παλιάς Ελλάδας ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι εργάστηκαν με προσήλωση και αίσθημα ευθύνης για να αλλάξει πρόσωπο η Αττική. Αθόρυβα. Στο πεδίο. Όχι από τα γραφεία τους. Εκεί που υπάρχουν οι πραγματικές ανάγκες.Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έγιναν μεγάλα βήματα: Αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και η διαφάνεια, προχώρησαν μεγάλα έργα, έγινε ουσιαστικό έργο στην κοινωνική πολιτική, αναδείχθηκε με παρεμβάσεις το πολιτισμικό πρόσωπο της Αττικής, ενώ η Περιφέρεια ήταν εκεί για το σύνολο των Δήμων, ανέφερε ο πρωθυπουργός

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε κομμάτι αυτού του λαού που δίνει τις μάχες , του λαού που μας δίνει μια προοπτική νίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.



Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες βάζοντας την Ελλάδα μέσα στα μνημόνια, δίπλα στην Ελλάδα που βγήκε από τα μνημόνια. Την οικονομική ασφυξία δίπλα στη σταθερότητα και την ασφάλεια για το μέλλον της οικονομίας. Την εντεινόμενη ύφεση του δίπλα στη διαρκώς αυξανόμενη ανάπτυξη. Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν πως ήταν η Ελλάδα το 2014 και πως είναι σήμερα, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ρένα Δούρου: Δεν θα επιστρέψουν στην Αττική οι δυνάμεις του χθες

Δεν θα αφήσουμε τις δυνάμεις του χθες να σηκώσουν κεφάλι, δεν θα αφήσουμε να αλώσουν την πρώτη Περιφέρεια για να αλώσουν μετά την πατρίδα, ανέφερε η Ρένα Δούρου στην ομιλία της κατά την εκδήλωση της παρουσίασης του Συνδυασμού της στο ΣΕΦ .

Η μάχη της Αττικής, είναι η μάχη της Δημοκρατίας για τον τόπο, είναι η μάχη της προόδου και της ευημερίας του λαού μας, ανέφερε η Ρένα Δούρου στην εκδήλωση στο ΣΕΦ για την παρουσίαση του συνδυασμού της

Τηρήσαμε το συμβόλαιό μας με τους πολίτες. Και πλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα, μπροστά στις προκλήσεις που έρχονται", ανέφερε η Ρένα Δούρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου