Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Η Μπριζίτ Μακρόν έχει γενέθλια και γίνεται 66


Πάντα σικάτη και απλή, έχει κερδίσει εύσημα για τις επιλογές της
Εξήντα έξι κεράκια σβήνει σήμερα η Μπριζίτ, σύζυγος του Γάλου προέδρου.
Η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας έχει σήμερα την τιμητική της και, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με τον 42χρονο σύζυγό της.

Η 66χρονη πλέον Μπριζίτ, που θεωρείται η επιτομή της μόδας, παίρνει πάντα τα εύσημα για το σικάτο ντύσιμό της.

Για το περιοδικό «Closer», η γκαρνταρόμπα της Μπριζίτ χαρακτηρίζεται από μονοχρωμία.

Από το 2017, όταν ο Μακρόν ανέλαβε τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας, η πρώην δασκάλα που έχει αδυναμία στους διάσημους οίκους μόδας «Louis Vuitton» και Balmain, φόρεσε τη «στολή» της Πρώτης Κυρίας. Δεν είναι τολμηρή στο ντύσιμο. Επιλέγει κοστούμια και σακάκια σε στενή γραμμή ενώ πολλά είναι ίδια. Απλά σε άλλο χρώμα.

Για του λόγου το αληθές, το γαλλικό περιοδικό δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του την Μπριζίτ να φοράει ένα από τα αγαπημένα της σακάκια με μεγάλα κουμπιά του οίκου Balmain σε τρία διαφορετικά χρώματα : κόκκινο, μαύρο και γκρι.



Τον περασμένο Αύγουστο, η Μπριζίτ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Elle» ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στα φορέματα, τις τσάντες, τα παπούτσια, τις ζώνες, τα κασκόλ, και τα παλτό του διάσημου οίκου Louis Vuitton.


Η Μπριζίτ Μακρόν με κόκκινο φόρεμα Luis Vuiton κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2017

Ωστόσο, και τα μπλέιζερ του Balmain είναι πολλά στη ντουλάπα της. Έχουν το ίδιο σχέδιο, σε διαφορετικά χρώματα. Όμως, το «μπρίο» της αλλά και ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζει τα ρούχα της δίνουν ένα σικάτο αποτέλεσμα.





Μίνα Αγγελίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου