Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

H νέα Διοίκηση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Αρτέμιδος-Σπάτων

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Συλλόγων Αρτέμιδος - Σπάτων ανακοινώνει τη σύνθεση των καταστατικών οργάνων όπως αυτά προέκυψαν από την Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία.

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση την 23-2-2019 εξελέγη το Εποπτικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το οποίο αποτελείται από τους:
  • Χαραλαμπίδου Μαρία, 
  • Βασαριώτου Άννα, 
  • Σταμπόρη Ελένη, 
  • Βεϊσάκης Μιχάλης, 
  • Πρωτοψάλτη Καίτη.
Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 19.30, πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του νέου Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Αρτέμιδος-Σπάτων με αποκλειστικό θέμα την Συγκρότηση σε Σώμα και την εκλογή νέας Διοίκησης. 

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, το νέο Κεντρικό Συμβούλιο για την επόμενη τριετία έχει ως εξής:
  • Πιτσιγαυδάκη Ειρήνη – Πρόεδρος
  • Γιαμπουράς Βασίλειος – Α’ Αντιπρόεδρος
  • Γονατάς Στέλιος – Β΄Αντιπρόεδρος
  • Παπαδοπούλου Ελένη – Γ. Γραμματέας
  • Τανταρούδας Αθανάσιος – Αναπληρ. Γ. Γραμματέας
  • Σαρρή Δήμητρα – Ταμίας
  • Χασιώτου Γεωργία – Αναπληρ. Ταμίας
  • Κώνστα Μαίρη – Έφορος Δημοσίων Σχέσεων
  • Ραφτόπουλος Γιάννης – Αναπληρ. Έφορος Δημοσίων Σχέσεων
  • Πιτσιγαυδάκης Θέμης – Μέλος
  • Τζανετάκος Θεόδωρος – Μέλος

Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος Σπάτων

15 σχόλια:

  1. ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ, ΡΑΦΤΟ ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΗΣ, ΜΟΝΟΦΛΑΜΟΣ, ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΟΣ, ΠΕΤΟΥΓΙΑ, ΧΑΣΙΩΤΗ ΧΑΜΟΥΡΑ, ΚΩΝΣΤΑ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΗ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΗ,
    ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ.
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΕΣ Κ ΛΗΣΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΗ12 Μαρτίου 2019 στις 3:04 μ.μ.

    Εντάξει. Με .τα. Αποτελέσματα. Αλλά. Για. Δημόσιες. Σχέσεις. Είναιι. Ο. Ραφτόπουλος. Ή. Αποτελεί. Δημόσιος. Κίνδυνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αυτή η Ομοσπονδία και οι εκπρόσωποί της δεν μπόρεσαν να καταθέσουν έναν νόμιμο απολογισμό για την επιχορήγηση που έλαβαν από τον Δήμο Σ-Α και έχουν μούτρα να ανακοινώνουν θρασύτατα ότι ουσιαστικά παραμένουν οι ίδιοι σχεδόν στην καρέκλα του συμβουλίου της. Εδώ και καιρό συνεχίζεται προκαταρκτική εξέταση – ανάκριση με εντολή του Εισαγγελέα (και μάλλον σύντομα έρχονται οι καμπάνες των ποινικών διώξεων) για τα πολλαπλά καμώματά τους και μια σοβαρή ανακοίνωση με απολογισμό ιδίως για τα οικονομικά τους δεν τόλμησαν και δεν μπόρεσαν να βγάλουν, παρά την κάλυψη που τους παρέχει ο Δήμος και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι γιατί περιμένουν να πάρουν τους ψήφους τους. Απολογισμό όφειλαν στους δημότες από τους οποίους εισπράττουν στις συνεστιάσεις, στον Δήμο όπου είναι μέλη Επιτροπής Διαβούλευσης και έλαβαν επιχορήγηση και στους χορηγούς τους. Με την Πίστι Πρόεδρο και τον σύζυγό της μέλος. Τη Σαρρή και τη Χασιώτη Ταμίες στην ίδια θέση ΩΣ ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΕΣ γαρ, παρόλο που η ομοσπονδία αυτή είναι αδιαφανής στα οικονομικά της. Tον Γιαμπουρά στην ίδια θέση ως αντιπρόεδρος «πετυχημένος» !! κι αυτός με βάση τα ελεγχόμενα παρατράγουδα στο σύλλογο Βένιας. Tην υπόδικη Μαρία Κώνστα στις δημόσιες σχέσεις με αναπληρωτή τον μπαμπά της Άννας που πολύ συζητείται το όνομά του τον τελευταίο καιρό (όχι βέβαια χωρίς λόγο). Γονατάς και Παπαδοπούλου είναι φερέφωνα της Πίτσι. Κάποτε δήλωναν ότι η ομοσπονδία είχε 22 συλλόγους μέλη, όμως μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και την παρέμβαση του Εισαγγελέα έμειναν 11 σύλλογοι και από αυτούς 10 γιατί ο ενδέκατος μάλλον θα την ……. κάνει για να μην μπλέξει με τα καμώματα που δεν φταίει. Αυτές τις ημέρες πάντως απολογούνται – καταθέτουν πάλι στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου και η ανωτέρω ελεγχόμενοι δεν βγάζουν μιλιά και δεν ενημερώνουν καν ούτε τα μέλη των συλλόγων που τους έμειναν, απλά δηλώνουν ότι θα πάνε με την παράταξη της Ραφτοπούλου γιατί αυτή τους καλύπτει περισσότερο από τον δήμαρχο που μόνο ένα αμφιλεγόμενο έγγραφο για να πέσουν στα μαλακά τους έδωσε, ενώ ο μπαμπάς της Άννας πληρώνει και τους δικηγόρους. Ωραία πράγματα …………… φαντάζεσαι αυτά τα τζιμάνια να μπουν στο δημοτικό συμβούλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ο συλλογος ηταν η βιτρινα να μαζευει θυματα ο τοκογλυφος εκανε την Αννα προεδρο και πληρωνει τους δικηγορους να γλιτωσει ο ιδιος πρωτα και η Αννα.
      Ολους τους κρατα με καποιο τοκο γιατι ψηφους η συμμορια δεν εχει αλλα τωρα τελειωνουν τα παλια κολπα εχει σειρα και ο Αηττητος κλπ

      Διαγραφή
  4. Ρε καθίστε καλά. Η ατασθαλία της καβουρΟμοσπονδίας μπροστά στην αλύπητη κλοπή του τσόγλανου λιγούρη με το κλεμμένο όνομα από τα Donats με συνένεση του βλαχοάρχοντα για το καρνάβαλο στην Αρτέμιδα δεν έχει προηγούμενο. Για ψηφαλάκια μπήκε σε κάποιες τσέπες τρελό δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μαγαζί έχει κλείσει, απλά περιμένει να παραδώσει τα κλειδιά μετά τις εκλογές. Οταν δεν έχεις καμία δύναμη στην τοπική κοινωνία γίνεσαι τουλάχιστον γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΜΟ ΛΗΣΤΕΥΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΣΑ ΝΑ ΕΚΛΕΨΕ? Η ΜΠΑΚΑΛΙΣΑ ΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΠΔΣ Ο ΝΤΙΡΛΑΣ ΠΤΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΟΜΟ ΜΗΠΩΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.
    2,4 ΕΚΤ € Κ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΑΝΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕ Κ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Άννα μπορεί να έχει τάσεις έκφυλες αλλά κληρονόμησε το αλάθητο του πάπα από το μπαμπούλι της. Οπότε μη κουράζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΦΤΟΞΕΚ@ΛΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
      Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΑΛΟΤΡΗΜΕΝΗ ΕΚΤΑΣΗ.
      Η ΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

      Διαγραφή
  8. Εκφυλη η Αννα δεν είναι ομοφυλόφιλη λέσβια είναι και μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν κοινό μυστικό.
    Αλλα έχει το σημάδι θέλει να μας κάνει και μαθήματα ηθικής και θρησκευτικών.
    ήθελε να κατεβεί δήμαρχο έκανε έναν κανονικό γάμο λευκό με τον άλλον ομοφυλόφιλο, έκαναν και το παιδί του σωλήνα, όμορφα όλοι θα ξέραμε άλλα κανένας δεν θα μπορούσε να πει ούτε λέξη, γιατί εικονικά όλα θα ήταν τέλεια.
    Τωρα τα έκανε σκ@τα το μωρό θα το λένε μπάσταρδο και γελάνε όλοι με το ρεζιλίκι τους.
    Λεσβια είναι δέν είναι φονιάς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Άννα δεν έχει βάλει το χέρι στο μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι αλλο μπορει να ειναι η Αννα αλλα χαζη και αδιφορη για το ευκολο χρημα δεν ειναι.
      Ειναι τοσο πεινασμενη για λεφτα που μπορει να κανει καθε ειδουσ εγκλημα.
      Η Αννα ηταν Προεδρος οταν εστησαν την μαιμου ΟΜΟ ο Ραφτοπουλος ειναι μονιμο στελεχος καθε συμμοριας στην περιοχη.
      Η ωρα εφτασε η Καβουροχελωνα και η Πετουγια μολις ακουσουν τι καμπανες θα φανε θα δωσουν ολους τουσ συμμοριτες εναν εναν και ποσα λεφτα αρπαξε ο καθενας τους.

      Διαγραφή
    2. Η ΑΝΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ Κ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΗ Κ ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΟ ΦΑΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΗΤΑΝΕ

      Διαγραφή
  10. Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΠΑΠΑΡΗΣ16 Μαρτίου 2019 στις 11:22 μ.μ.

    Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΠΑΡΑΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΜΑΚΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΚΟΝΤΙΛΟΦΟΡΟ ΜΕ ΧΑΛΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΜΝΕΙ. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΗ ΧΕΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ?
      Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΗΡΘΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΗ ΧΩΘΗΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΕΛΑΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟ.
      Η ΣΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΣΟΥΛΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
      ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΆΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.
      ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΞΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
      ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟ Ο ΓΙΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου