Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Στους δέκα καλύτερους ιππείς σε grand prix στο Κατάρ η Αθηνά Ωνάση

Μέσα στην πρώτη δεκάδα κορυφαίων ιππέων και αμαζόνων βρέθηκε η Αθηνά Ωνάση στον
κορυφαίο διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων CSI5* που φιλοξενήθηκε στη Ντόχα του Κατάρ το τριήμερο 7 με 9 Μαρτίου στο εντυπωσιακό ιπποδρόμιο Al Shaqab.




Η Ελληνίδα αμαζόνα αγωνίστηκε στο υψηλότερο και σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix του τριημέρου ύψους 1.60μ, όπου μαζί με το άλογό της MHS Going Global κατέλαβε την 6η θέση σε σύνολο 43 ιππέων και αμαζόνων από όλο τον κόσμο με μόλις 2 βαθμούς από υπέρβαση του επιτρεπομένου χρόνου στον πρώτο γύρο και 1 βαθμό στον δεύτερο γύρο.

Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Βέλγος Pieter Devos με τον Espoir με τριπλή άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο στο μπαράζ.



Η Αθηνά Ωνάση συνεχίζει να παίρνει μέρος με επιτυχία σε υψηλού επιπέδου αγώνες εμποδίων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2019 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας κερδίζοντας βαθμούς που την ανεβάζουν στην παγκόσμια κατάταξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθηνά Ωνάση που έχει επιστρέψει για τα καλά στα κορυφαία ιππικά γκαλά, είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί στην Αθήνα για το παγκόσμιο κύπελλο. Ήδη η Ελληνική Ομοσπονδία έχει καλέσει την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση στην Αθήνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, στο Μαρκόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου