Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Άφησε τον σκύλο του να πεθάνει από ασιτία!

Το άτυχο τετράποδο βρέθηκε νεκρό, δεμένο σε ένα σημείο από το οποίο δεν είχε δυνατότητα να μετακινηθεί σε μεγάλη απόσταση, ενώ δεν υπήρχαν δίπλα του νερό και τροφή

Έρευνες διενεργούν οι αστυνομικές αρχές του Λασιθίου για να εντοπίσουν έναν απάνθρωπο κάτοικο της κοινότητας Βαϊνιά στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, ο οποίος φέρεται ότι άφησε τον σκύλο του να πεθάνει αβοήθητος από ασιτία μέσα σε χώρο της ιδιοκτησίας του.

Το άτυχο τετράποδο βρέθηκε νεκρό, δεμένο σε ένα σημείο από το οποίο δεν είχε δυνατότητα να μετακινηθεί σε μεγάλη απόσταση, ενώ δεν υπήρχαν δίπλα του νερό και τροφή, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο. Ο 40χρονος κάτοικος της περιοχής στον οποίο φέρεται να ανήκε ο σκύλος αναζητήθηκε, αλλά δεν βρέθηκε στα όρια του αυτοφώρου.

Πάντως, σε βάρος του έχει καταλογιστεί το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για την θανάτωση ζώου, ενώ έχει σχηματιστεί και ποινική δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου