Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Η υποκρισία με μια φράση (Video)

Πρώτη Δημοσίευση: 28.03.2019
«Αυτό που είσαι μου φωνάζει τόσο δυνατά, που δεν μπορώ ν' ακούσω λέξη απ' όσα λες!!»
Δυστυχώς άλλη μια φορά τεκμηριώνεται περίτρανα, αλλά θλιβερά, η αλήθεια αυτής της πασίγνωστης φράσης!!
Όπως και στα εγκαίνια του ΚΗΦΗ, έτσι και στα Εγκαίνια των δύο νέων πλήρως εξοπλισμένων βρεφικών τμημάτων του 1ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Σπάτων και την βράβευση του ευεργέτη Θ.Μαρτίνου από την Δημοτική Αρχή, όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τα κοινά, που άγονται μόνο από το προσωπικό τους όφελος, αλλά κυνηγούν απελπισμένα ψήφους, απουσίαζαν!!
Διερωτώμαι πώς είναι δυνατόν να διεκδικείς μια θέση στην Δημοτική αρχή για το "Καλό του τόπου", όπως λες, και όταν πραγματοποιείται κάτι που είναι αποδεδειγμένα για το καλό του τόπου να μην παρευρίσκεσαι!!
Αυτό δεν είναι μόνο θλιβερό, είναι και ανησυχητικό. Φανερώνει την πάγια και αρρωστημένη τακτική της πολιτικής, "καταστρέφω και υποβιβάζω τα έργα των προηγούμενων"!!
Στην διάρκεια των Δημοτικών Συμβουλίων όταν επρόκειτο να ψηφιστεί θέμα για την βελτίωση του τόπου, η σταθερή "γραμμή" της παράταξης Ραφτόπουλου ήταν η καταψήφιση για να μην προβληθεί ο Δήμαρχος!!!
Σε αυτή την τακτική αντιδρούσα πάντα έντονα, αλλά με κούραζε και με καταρράκωνε αυτή η "λογική", χωρίς λογική!!!

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που με απογοήτευσε η συμμετοχή μου, στα Συμβούλια ως Δημοτικός Σύμβουλος!!!!
Ο μόνος λόγος που δεν παραιτήθηκα όλα αυτά τα χρόνια ήταν γιατί εγώ δημιούργησα την ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. και την έφτασα να είναι 3η παράταξη, έχοντας την ελπίδα ότι η Αννούλα, ανήκε σε μια παράταξη, λογική και συνεννοήσιμη και θα προχωρούσε!!!! Με τον καιρό όμως κατάλαβα ότι η Άννα δεν είχε καμία απολύτως δύναμη. Όλες οι αποφάσεις λαμβάνονταν από τον πατέρα της ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Όλο αυτό δεν με αποπροσανατόλισε από τον στόχο μου να βοηθήσω το κοινό καλό. 
Στάθηκα εμπόδιο και κατήγγειλα σθεναρά κάθε αδιαφάνεια και παρανομία. 
Έφτασα στο σημείο να κατηγορούμαι από όλους ακόμη και από την παράταξη του Ραφτόπουλου. 
Με άφησαν ανυποστήρικτο παρόλο που η μαχητικότητά μου τους έδινε ένα "καθαρό πρόσωπο", κάτι που επιτρέπει σήμερα στον Ραφτόπουλο να κατεβάζει την κόρη του υποψήφια στις φετινές εκλογές. 
Πώς δικαιολογούνται, όμως, 5 ολόκληρα χρόνια ανυπαρξίας της Άννας σε προτάσεις, πράξεις και πρωτοβουλίες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου