Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Σφοδρός «Πόλεμος» Βούλτεψη - Μεγαλοοικονόμου

Η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε την τροπολογία που επιτρέπει σε Κουντουρά - Δανέλλη να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές - Με... σόου απάντησε η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ως «ξενιστές» και παράσιτα» χαρακτήρισε τους ανεξάρτητους βουλευτές που συνθέτουν την κυβερνητική πλειοψηφία – κουρελού η κυρία Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την τροπολογία που επιτρέπει στους Κουντουρά – Δανέλλη να μετέχουν στις ευρωεκλογές.

Η τοποθέτηση όμως της βουλευτού της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση της κυρίας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου που μίλησε για «θεατρική παράσταση επιπέδου Επιδαύρου».

«Εμείς τη λέμε τροπολογία Κουντουρά, γιατί μόνο η συγκεκριμένη κυρία μετέβαλλε γνώμη στο Σκοπιανό. Ως πού θα φτάσει αυτή η ανταλλαγή; Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κυρία Κουντουρά στις περιφέρειες σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην Ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα όλα για τους ξενιστές. Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους, που ήρθαν και σας στήριξαν για τη συμφωνία των Πρεσπών. Άλλο που ενίοτε δημιουργούν προβλήματα και ονομάζονται παράσιτα» ανέφερε αρχικά η κυρία Βούλτεψη.

Ερχόμενη στο βήμα της Ολομέλειας η κυρία Μεγαολοικονόμου σχολίασε:

«Άκουσα την κυρία Βούλτεψη. Συγχαρητήρια! Έδωσε μια τέλεια παράσταση, τη Βουλτεψιάδα, αλλά ήταν για την Επίδαυρο κι όχι για το Κοινοβούλιο. Σας συμβουλεύω να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο».

Όπως, ανέφερε αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν δε ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης της ζήτησε να σταματήσει τις αναφορές επί προσωπικού, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε λέγοντας :  Όχι κύριε πρόεδρε έχει ταλέντο ηθοποιού, κόντεψα να κλάψω. Το εθνικό θέατρο την περιμένει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου