Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πώς του ανακοίνωσε η Ρένεση ότι είναι έγκυος

Τι αποκάλυψε για τον κρυφό γάμο της Ρένεση με τον Τσάο;
Η Κλέλια Ρένεση περιμένει το πρώτο της παιδί και ο συμπρωταγωνιστής της στο σήριαλ
«Μουρμούρα», Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αποκάλυψε πώς του το ανακοίνωσε.
Ο Μανού Τσάο και η ηθοποιός σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και λέγεται ότι ο τραγουδοποιός έχει ήδη παντρευτεί κρυφά με την Κλέλια. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Paris Daily News» ανέφερε πως ο Μανού εθεάθη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι που παραπέμπει σε βέρα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον λίγων καλών φίλων και στενών συγγενών, σε μια λιτή πρωινή τελετή στο Παρίσι. Το σενάριο περί επισημοποίησης της σχέσης αυτής ενισχύει δημοσίευμα της γαλλικής «Sun Times», η οποία υποστηρίζει πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για δαχτυλίδια με μεγάλο διαμάντι.

Ο Βλαδίμηρος μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως ήξερε από την αρχή για την εγκυμοσύνη της συμπρωταγωνίστριάς του. «Ήξερα από την αρχή για την εγκυμοσύνη της και σε λίγο καιρό θα γεννήσει το παιδάκι της…» είπε ο ηθοποιός. Τι αποκάλυψε για τον κρυφό γάμο της Ρένεση με τον Τσάο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου