Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Ατύχημα με ασανσέρ στο Ιπποκράτειο - Τραυματίστηκε γιατρός

Τραυματίστηκε ο διευθυντής της Ουρολογικής κλινικής και μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΑΤ
και μετά στον Ερυθρό Σταυρό
Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Αναστάτωση προκλήθηκε την Παρασκευή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω ατυχήματος σε ασανσέρ, στο οποίο μάλιστα τραυματίστηκε ένας γιατρός.

Οι πληροφορίες διίστανται καθώς αρχικά έγινε γνωστό ότι το ασανσέρ έπεσε από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο, ενώ στη συνέχεια άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι έπεσε μόνο η οροφή.
Θύμα υπήρξε ο διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Αμεσα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως ο διευθυντής μεταφάρθηκε αρχικά στο ΚΑΤ και μετά στον Ερυθρό Σταυρό, διότι το Ιπποκράτειο δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Ο γιατρός, στον Ερυθρό έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ αναμένεται να κάνει και δεύτερο χειρουργείο.

Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Στο νοσοκομείο αναμένεται να μεταβούν πραγματογνώμονες για τεχνικό έλεγχο των ασανσέρ για την εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος.Το συγκεκριμένο ασανσέρ εξυπηρετεί τόσο τους γιατρούς όσο και τους επισκέπτες και τους ασθενείς. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ήταν από τα «καινούρια» του νοσοκομείου καθώς ήταν του 2008, ενώ τα άλλα είναι πολύ παλιότερα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου