Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Από τη φυλακή συντόνιζε την εισαγωγή 64 κιλών χασίς

Τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με δυο κινητά που είχαν πάνω τους οι αλλοδαποί, οι
οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα

Στοπ στο «κομβόι» δυο πολυτελών αυτοκινήτων με τα οποία δυο Αλβανοί μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς από την πατρίδα τους κατ' εντολήν ενός 45χρονου ομοεθνούς που είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα, έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος.

Οι αρχές είχαν ενημερωθεί ότι ο φυλακισμένος αλλοδαπός συντόνιζε μέσα από το κελί του την επικείμενη εισαγωγή ναρκωτικών και, με τη βοήθεια συναδέλφων τους από υπηρεσίες της Κοζάνης και των Γρεβενών, έστησαν μπλόκο το απόγευμα της Τετάρτης σε μια περιοχή της Κοζάνης. Εκεί σταμάτησαν το πρώτο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 45χρονο Αλβανό και βρήκαν στο εσωτερικό του τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους οι οποίοι περιείχαν 57 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 63 κιλών και 758 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο που προπορευόταν ως προπομπός με οδηγό έναν 22χρονο Αλβανό, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με δυο κινητά που είχαν πάνω τους οι αλλοδαποί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και περιλαμβάνει τον 45χρονο κρατούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου