Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Φαμπιάνα Ροζάλες: H 26χρονη καλλονή «εν αναμονή Πρώτη Κυρία» της Βενεζουέλας

Δημοσιογράφος και φαν του Ιnstagram, με αναλογίες μοντέλου, μακριά μαλλιά, ζεστό χαμόγελο και μητέρα  Η εν αναμονή «Πρώτη Κυρία» της Βενεζουέλας, Φαμπιάνα Ροζάλες,
μόλις 26 ετών, είναι ο «άσσος» στο μανίκι του Χουάν Γκουαιδό, του ηγέτη της αντιπολίτευσης που αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος για να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές.

Φαμπιάνα και Χουάν γνωρίζονται παιδιόθεν. Ήταν μαζί στο σχολείο. Το ζευγάρι έχει μία κόρη, τη Μιράντα- Ευγενία.
Τον ελεύθερο χρόνο της η σύζυγος του προέδρου του Εθνοσυνέλευσης χορεύει σάλσα- όπως και ο σύζυγός της- βγάζει selfies, αγοράζει ρούχα για να είναι πάντα στη μόδα.

Η Φαμπιάνα δηλώνει δημοσιογράφος και φαν του Instagram . Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στα social media. Το Instagram είναι γι' αυτήν κάτι σαν οικογενειακός καθρέφτης όπου μοιράζεται φωτογραφίες με τη μικρή Μιράντα-Ευγενία, καρπό του έρωτά της με τον Χουάν.



Για την 26χρονη δημοσιογράφο, «η οικογένεια είναι το θεμέλιο της κοινωνίας,με τις καλές και τις κακές της στιγμές, είναι αυτή με την οποία μοιραζόμαστε τις χαρές, τις λύπες, τις προκλήσεις ... "

Σ΄ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο Instagram για να στηρίξει τον σύζυγό της, υιοθετεί το προεκλογικό μότο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ,Μπαράκ Ομπάμα:«Ναι, μπορούμε» (Yes, we can).

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Rafael Belloso Chacin. Λίγο μετά την αποφοίτησή της, ακολούθησε τον αγαπημένο της στο Καράκας. Έκτοτε εργάζεται στο πλευρό του στην Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου