Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Βασιλική Θάνου σε όλες τις θέσεις!

Κατ' εντολή Τσίπρα, ο αρμόδιος υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, υπέβαλε
επισήμως, με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, την πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού (Ανεξάρτητη Αρχή!!) η κ. Βασιλική Θάνου, προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία έγκρισης από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι, η κ. Θάνου έχει διατελέσει Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός, Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ...άμισθη σύμβουλος στο νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα την επομένη ακριβώς από τη λήξη της θητείας της στην Προεδρία του Α.Π..

Στο πλαίσιο αυτό, με βάση τη διακηρυγμένη πρόθεση της κυβέρνησης με τις προτάσεις της για τη Συνταγματική Αναθεώρηση είναι η αναβάθμιση του κύρους και της ανεξαρτησίας των Ανεξαρτήτων Αρχών μας το Κίνημα Αλλαγής θέτει το εξής ερώτημα: Δεν υπάρχει άλλος επαρκής και έντιμος δικαστικός λειτουργός να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση;

«Συνακόλουθα, αρχή της διάκρισης των εξουσιών ρίχνεται για ακόμα μία φορά στον καιάδα και οι ...άμισθες υπηρεσίες της κ. Θάνου εντός του Μεγάρου Μαξίμου μετατρέπονται σε ...έμμισθες επί 4ετή θητεία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού» καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου