Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Μέλι!! Τι το θες το κουταλάκι;


Μια έξυπνη ιδέα έγινε προϊόν και μάλιστα με εξασφαλισμένη εξαγωγή με το καλημέρα. Ο Γιάννης Καρυπίδης της ευβοϊκής Stayia Farm κυκλοφορεί στην αγορά μια συσκευασία μιας χρήσης που παραπέμπει στο κουταλάκι του γλυκού!
Η καινοτομία δεν βρίσκεται μόνο στο πεδίο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας. Μια έξυπνη ιδέα για την ατομική συσκευασία ενός παραδοσιακού ελληνικού προϊόντος μπορεί να κάνει την διαφορά και να φέρει την καινοτομία στο τραπέζι ενός καφέ ή και ενός σπιτιού στα πέρατα του κόσμου.



Υπερβολή θα πείτε – μόνο που στην περίπτωση του Spoonfuel της ευβοϊκής Stayia Farm κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και αυτό γιατί οι παρτίδες με τα εύχρηστα κουταλάκια μιας χρήσης που περιέχουν ελληνικό (με την βούλα και με πιστοποιήσεις) μέλι είναι έτοιμες να ταξιδεύσουν στη μακρινή χερσόνησο της Κορέας. Εκεί, στην πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Κορέας, την Σεούλ η Stayia Farm και ο επικεφαλής της, Γιάννης Καρυπίδης έχει εξασφαλίσει ένα καλό και δυναμικό ακροατήριο που σιγά σιγά μετεξελίσσεται σε στέρεο πελατολόγιο.

Άρα, στην περίπτωση της StayiaFarm η καινοτομία πάει χέρι χέρι με την εξωστρέφεια αποδεικνύοντας ότι οι έξυπνες μελετημένες κινήσεις αφορούν το μαζικό κοινό! Άλλωστε, το πρωτοποριακό αυτό προϊόν έχει εξασφαλίσει και θέση στο ράφι μιας εγχώριας αλυσίδας sm έστω και με την μορφή της «ιδιωτικής ετικέτας».



Ο Γιάννης Καρυπίδης – που κατάφερε «η Η Αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι» να τροφοδοτήσει την δημιουργία και την ευρηματικότητα του- είχε καινούργια ιδέα: το Spoonfuel. Το παίδεψε καιρό αλλά την λύση την βρήκε. Και είναι όμορφη (ως εικαστικό αποτέλεσμα καθώς έβαλε και την πινελιά του ο Μιχάλης Αγγελακόπουλος της Foodwill- και εύχρηστη (ως συσκευασία). Για το περιεχόμενο δεν το συζητώ. Η κλασική συνταγή του Γιάννη και της γυναίκας του, της Στέβης Θεοδώρου. Ποιότητα εξασφαλισμένη!

Για τώρα έχουν ετοιμαστεί δύο κωδικοί. Ο ένας, αφορά το κουταλάκι που περιέχει ελληνικό μέλι. Και το άλλο, superbee μέλι βαμβάκι κουμαριά και βελανιδιά μαζί με βασιλικό πολτό. Το premium κουταλάκι.

Το κάθε κουταλάκι έχει 10 γραμμάρια μέλι και η συσκευασία περιλαμβάνει 10 κουτάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου