Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Κυνηγός τραυματίστηκε από επίθεση αγριογούρουνου στην Αμφιλοχία


Ο 65χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά
τραύματα στα χέρια και τα πόδια, Από κυνηγός έγινε… θήραμα ένας 65χρονος που είχε πάει για κυνήγι σε μια περιοχή της Αμφιλοχίας μαζί με φίλους του, καθώς δέχθηκε επίθεση από ένα εξαγριωμένο αγριογούρουνο! Όμως, στάθηκε τυχερός και γλίτωσε την ζωή του, παρ’ όλο που τραυματίστηκε.

Ο κυνηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στην Αμφιλοχία και από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στα χέρια και τα πόδια, αλλά εκτός κινδύνου. Η τοπική Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.


*** Άλλος ένας 60χρονος κυνηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Πάντως, αυτό συνέβη στην περιοχή Παλαίκαστρο της Σητείας, όπου είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλους κυνηγούς.

Ο 60χρονος άνδρας έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου για να υποβληθεί σε γναθοχειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου