Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Μύκονος: Μαφιόζικο χτύπημα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου


  Άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ράμματα στο
πρόσωπο Θύμα μαφιόζικου χτυπήματος έπεσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.
Άγνωστοι του επιτέθηκαν περίπου στις τρεις τα ξημερώματα μπροστά από το μαγαζί του Παρθενη στην Αλευκάντρα και τον γρονθοκόπησαν άγρια στο προσωπο με αποτελεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρώην Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου χρειάστηκε να κάνει πολλαπλά ράμματα μετά τα βάναυσα χτυπήματα που δέχθηκε σε προσωπο και κεφάλι.

Σύμφωνα με πηγή, οι δράστες φαινεται να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του θύματος, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση συγγενούς του ο οποίος πριν από μερικούς μήνες ειχε πέσει κι αυτος θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Μάλιστα συμπτωματικά οδηγούσε το αυτοκίνητο του πρώην αντιδημάρχου και νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.


Το τελευταιο περιστατικό ερχεται να προστεθεί σε μια σειρά απο κρούσματα βίας που έχουν παρατηρηθεί στο νησι τα τελευταία δυο χρονια και παρα τις συνεχείς εκκλήσεις του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά για ενίσχυση της αστυνόμευσης στο νησί, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχει ανταποκριθεί. Απο τους 30 περίπου αστυνομικούς που υπηρετούν αυτη τη στιγμή στη Μύκονο, οι 15 ειναι δόκιμοι, ενώ στο νησι αυτη τη στιγμή βρίσκονται πάνω απο 180.000 τουρίστες. Αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι η νύχτα έχει απλώσει τα πλοκάμια της πάνω από το νησί και πως περιστατικά σαν κι αυτό με τον άγριο ξυλοδαρμό του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου είναι μόνο η κορυφή στο παγόβουνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου