Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα: Άφαντοι Ψινάκης- Δούρου τις κρίσιμες ώρες


Ο Αλέξανδρος Σόμογλου Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα είπε πως η Ρένα Δούρου είναι άφαντη και τα τελευταία τέσσερα χρόνια κοροϊδεύει τον Δήμο Μαραθώνα ακόμα και με τον ΧΥΤΑ που καταστρέφει την περιοχή
«Οι κάτοικοι σε Μαραθώνα και Μάτι ζουν μια ξεδιάντροπη κοροϊδία», δήλωσε σήμερα στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής ο Αλέξανδρος Σόμογλου, Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα.
Ο Αλέξανδρος Σόμογλου είναι ένας εκ των 23 από τους 31 συνολικά δημοτικούς συμβούλους που κατέθεσαν επίσημο αίτημα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου αύριο για να τεθεί σε ψηφοφορία ψήφισμα που αφορά την παραίτηση του δήμαρχου Μαραθώνα.

«Προσκαλώ τον κ. Ψινάκη να έρθει αύριο να δει τον κόσμο έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όπως γράφει και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πολίτες είναι συγκλονισμένοι με τη στήριξη που δείχνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σόμογλου.

Παράλληλα ο κ. Σόμογλου ανέφερε ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν εκεί τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς ενώ πρόσθεσε πως είναι η πρώτη φορά, σε σχέση με άλλες πυρκαγιές τα προηγούμενα έτη, που η λεωφόρος Μαραθώνος δεν προστατεύτηκε και υπήρχε μόνο ένα όχημα στην κάτω πλευρά του δρόμου.

Είπε τέλος πως η κ. Δούρου είναι άφαντη και τα τελευταία 4 χρόνια κοροϊδεύει τον Δήμο Μαραθώνα ακόμα και με τον ΧΥΤΑ που καταστρέφει την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου