Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ιταλία: Η κυβέρνηση ξεκίνησε τη διαδικασία για ανάκλησης των αδειών της Atlantia

Ήδη το υπουργείο Μεταφορών έστειλε επιστολή στην εταιρεία διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων Autostrade  που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο Α10 – Αυστηρές πρωτοβουλίες προανήγγειλε ο Τζουζέπε Κόντε

Τις διαδικασίες για την ανάκληση των αδειών που είχαν παραχωρηθεί στην εταιρεία Autostrade per l'Italia για τη διαχείριση των αυτοκινητοδρόμων με διόδια ξεκίνησε και επίσημα η κυβέρνηση, στον απόηχο της τραγωδίας που προκάλεσε η κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι στη γέφυρα.

Την έναρξη της διαδικασίας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Τζουζζέπε Κόντε. Όπως είπε, το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών έστειλε σχετική επιστολή στην Autostrade, εταιρεία που υπάγεται στον κατασκευαστικό όμιλο Atlantia, ο οποίος διαχειρίζεται τη λειτουργία του τμήματος του αυτοκινητόδρομου A10, ο οποίος εκτείνεται από τη Γένοβα έως τα σύνορα με τη Γαλλία.

«Αυτή η τραγωδία μας υποχρεώνει να αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα είναι αυστηρότερες σε σύγκριση με εκείνες που υιοθέτησαν προηγούμενες κυβερνήσεις» σημείωσε ο Τζουζέπε Κόντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου