Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ανοίγει τον Αύγουστο το 5άστερο Grand Hyatt Athens

Κρατήσεις από τις 18 Αυγούστου και μετά δέχεται πλέον το Grand Hyatt Athens, η νέα πεντάστερη μονάδα της Λεωφόρου Συγγρού μετά το ολικό lifting που βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.
Το ξενοδοχείο, στη θέση του πολύπαθου Athens Ledra, το οποίο είχε κλείσει αιφνιδιαστικά το Μάϊο του 2016 λόγω οφειλών των πρώην ιδιοκτητών του, ανοίγει τώρα πλήρως ανανεωμένο, στοχεύοντας μάλιστα να αποσπάσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στο κομμάτι του επαγγελματικού τουρισμού.

Πρόκειται για το πρώτο Grand Hyatt στην Ελλάδα και το τρίτο «ευρωπαϊκό», μετά από αυτά του Βερολίνου και της Κωνσταντινούπολης, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έλευση ενός ακόμη «ηχηρού» διεθνούς ονόματος ξενοδοχειακής αλυσίδας στην ελληνική πρωτεύουσα, όπου η τουριστική κίνηση παραμένει σε ανοδική τροχιά από το δεύτερο μισό του 2013 και μετά, κινητοποιώντας το ενδιαφέρον των μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
grandd

Το Grand Hyatt της Αθήνας, ιδιοκτησίας πλέον του διδύμου των Hines και Henderson Park, που συνεργάζονται στο κομμάτι της διαχείρισης με την εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης πολυτελών μονάδων, Kokari Limited (μέλος του ομίλου Γιάννη και Τίνας Δασκαλαντωνάκη) διαθέτει 309 δωμάτια και σουίτες σε δέκα ορόφους, εστιατόριο και πισίνα στην ταράτσα με πανοραμική θέα στην πόλη και την Ακρόπολη.

Με στόχο το κομμάτι των εκδηλώσεων, το νέο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι επιτελείς του, έχει μεγάλη ιστορία στην πεντάδα των τοπ 5άστερων ξενοδοχείων της Αθήνας, διαθέτει σχεδόν 2.000 τ.μ. χώρων για τη διοργάνωση συνεδρίων και μικρότερων εκδηλώσεων, που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες.
gra22

Στην περίπτωση του ομίλου Hyatt, αναζητούσε εδώ και καιρό να βρεί ένα καλό ''πάτημα'' για την παρουσία του στην αθηναϊκή ξενοδοχειακή αγορά- μετά το Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης- και η νέα μονάδα της Συγγρού βρίσκεται σε κομβικό σημείο «σε απόσταση 10 λεπτών με αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης και 20 λεπτών από τον Πειραιά, το κεντρικό λιμάνι της χώρας».

grttt

Η άφιξη του Grand Hyatt είναι ουσιαστικά η τελευταία για φέτος, μεγάλη, από πλευράς αριθμού κλινών, προσθήκη στο ξενοδοχειακό δυναμικό της πρωτεύουσας για τη φετινή χρονιά, ενώ προσεχώς αναμένεται και το νέο Autograph του ομίλου Μarriott στην «καρδιά» της Αθήνας, στην οδό Ακαδημίας και Ομήρου 19 το οποίο ωστόσο θα διαθέτει μικρότερο αριθμό δωματίων 63 στον αριθμό.

Στις τελευταίες εξελίξεις για τις νέες, μεγάλες μονάδες του κέντρου της Αθήνας είναι και ο πολυαναμενόμενος διαγωνισμός για το πρώην Εσπέρια της οδού Σταδίου, ο οποίος βγαίνει τώρα στον «αέρα» από τον ΕΦΚΑ και πέραν του μηνιαίου προβλεπόμενου μισθώματος περιλαμβάνει και την υποχρέωση του επενδυτή να προχωρήσει σε επενδύσεις τουλάχιστον 10,5 εκατ. ευρώ.

Της Στεφανίας Σούκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου