Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ζάκυνθος: Μυστηριώδης ξυλοδαρμός Βρετανίδας στον ύπνο της


Η νεαρή Βρετανίδα ξύπνησε αιμόφυρτη στο σπίτι της στην περιοχή του Λαγανά
στη Ζάκυνθο, χωρίς ίχνη βιασμού ή ληστείας
Την χτύπησε μέσα στον ύπνο της ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο, αλλά δεν τον… γνώριζε! Κι αυτό, ενώ δεν υπήρξαν διάρρηξη ή ληστεία, αλλά ούτε και απόπειρα βιασμού της νεαρής Βρετανίδας, που ξύπνησε αιμόφυρτη στο σπίτι της στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο!

Η κοπέλα, που εργάζεται σε μπαρ όπως και η συγκάτοικός της η οποία απουσίαζε, κοιμόταν όταν άκουσε κάποιο θόρυβο. Ωστόσο, δεν θυμάται τίποτε από εκεί και πέρα και, όταν ξύπνησε καταματωμένη και με αφόρητους πόνους, άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα να τρέξουν οι γείτονες που μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί, υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση στη γνάθο καθώς είχε σπάσει ένα δόντι και έφερε μώλωπες και εκδορές από χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της!


Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν ξύπνησε είδε ξαφνικά μέσα στο δωμάτιό της έναν επίσης νεαρό ομοεθνή της τον οποίο αναγνώρισε όταν προσήχθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη. Ωστόσο, ούτε αυτός εξήγησε για ποιο λόγο την χτύπησε, ενώ και η Βρετανίδα δήλωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο κίνητρο για τον ξυλοδαρμό της! Η προανάκριση για την περίεργη αυτή υπόθεση συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου