Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ο Καμμένος έκανε υποστράτηγο τον μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο!


Η νέα απονομή ορίστηκε με προεδρικό διάταγμα της 30ης Μαΐου 2018, που εκδόθηκε ύστερα από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας

Μετά την απονομή του βαθμού του υποναυάρχου στη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και του βαθμού του αντιστρατήγου στον Γρηγόρη Αυξεντίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Καμμένος κάνει υποστράτηγο τώρα και τον μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο!
Η νέα απονομή ορίστηκε με προεδρικό διάταγμα της 30ης Μαΐου 2018, που εκδόθηκε ύστερα από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 7 Ιουνίου.

Οπως αναφέρεται στο προεδρικό διάταγμα, «απονέμεται σύμφωνα με τη διάταξη του εδαφίου τρίτου της παραγράφου 1 του άρθρου 39 του ν.3883/2010, η ιδιότητα του Εφέδρου Αξιωματικού βαθμού Υποστρατήγου επί τιμή στον Χατζηνικολάου Νικόλαο του Σωτηρίου(ΣΑ: 130/091140/75), που γεννήθηκε το έτος 1954 στη Θεσσαλονίκη».

Εν συνεχεία με εγκύκλιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της 11ης Ιουνίου και αποδέκτη τη διεύθυνση προσωπικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού κοινοποιήθηκε το ανωτέρω προεδρικό διάταγμα για τα περαιτέρω.

KAMMENOS_1

Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός στις Διαβιβάσεις και είναι μέλος του Συνδέσμου Αξιωματικών Διαβιβάσεων. Τον περασμένο Ιανουάριο ο κ. Νικόλαος βρέθηκε στη Διεύθυνση Διαβιβάσεων του ΓΕΣ για να δώσει τις ευχές του για τη νέα χρονιά και να ευλογήσει την Βασιλόπιτα του Σώματος παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή. Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής μίλησε για τον Αγιο Παΐσιο, προστάτη των Διαβιβάσεων ύστερα από σχετική απόφαση του κ. Καμμένου το 2017 λόγω της ειδικότητας του Αγίου ως διαβιβαστή κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, την περίοδο του εμφυλίου πολέμου.

Δείτε εδώ  τη σχετική ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου