Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

Δημοσκόπηση: Στη Βόρεια Ελλάδα το 86% είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών


Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά και ότι
η συμφωνία το επιβάρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο
Καθολικά κατά της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ τάσσονται οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης "ThessNews", σε όλους τους νομούς της ανατολικής, κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, το 86% των ερωτηθέντων κάνει λόγο για κακή συμφωνία και μόλις το 12% τη θεωρεί καλή.


Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά και ότι η συμφωνία το επιβάρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, ποσοστό 71%, δηλώνει ότι ενοχλείται από τις κυβερνητικές παραχωρήσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται το όνομα "Βόρεια Μακεδονία", η "μακεδονική εθνότητα" και η "μακεδονική" γλώσσα. Μόνο το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.

Τέλος, το 87% πιστεύει ότι η χώρα προσφέρει στους Σκοπιανούς περισσότερα από όσα παίρνει ενώ μόλις το 2% απαντά ότι τα οφέλη είναι περισσότερα από τις απώλειες.

1 σχόλιο:

 1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΤΟ!
  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
  Κ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΚΤΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΡΑΛΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΙΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ? ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑ? Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ?
  ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΒΡΟΜΟΧΩΡΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή