Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Στο εδώλιο σήμερα ο 52χρονος που είχε απαγάγει, βιάσει και κακοποιήσει την 22χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη


Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αποτρόπαια είχε διαπράξει μέσα στο διαμέρισμα -
κολαστήριο όπου η νεαρή γυναίκα είχε πάει να εργαστεί - Κατηγορείται για βαριά αδικήματα ακόμη και για παιδική πορνογραφία
Εξηγήσεις για τα όσα αποτρόπαια είχε διαπράξει μέσα στο διαμέρισμα - κολαστήριο στη Δάφνη, εκεί όπου είχε φυλακίσει μια 22χρονη φοιτήτρια βιάζοντας την και κακοποιώντας την σωματικά και ψυχικά, καλείται σήμερα να δώσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ο 53χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, ο οποίος θα μεταφερθεί στο Εφετείο από τον Κορυδαλλό όπου βρίσκεται προφυλακισμένος από τον περασμένο Μάιο.

Ο 53χρονος, ο οποίος κατά το στάδιο της ανάκρισης είχε επικαλεστεί προβλήματα με την όρασή του, κατηγορείται για βαριά αδικήματα ακόμη και για παιδική πορνογραφία.


Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι: «Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκασθεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της», «βιασμός κατ' εξακολούθηση», «παράβαση άρθρου 370Α παρ. 2 Π.Κ., κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση» (παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), «επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση» αλλά και «κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου, συνδεόμενης με την χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους».

Η δράση του 52χρονου είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όταν στις αρχές του Μάιου του 2017 αστυνομικοί εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του στη Δάφνη και βρήκαν την φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.


Οι έρευνες των αρχών είχαν ξεκινήσει μετά από δήλωση εξαφάνισης της 22χρονης από τους γονείς της. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του Παναγιώτη Κοντζιλέλου αφού προηγουμένως είχαν ενημερωθεί από τους γονείς της κοπέλας ότι το διάστημα εκείνο η νεαρή φοιτήτρια βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

Όταν εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα επί της οδού Όθωνος στη Δάφνη, βρήκαν τη νεαρή φοιτήτρια σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Αμέσως συνέλαβαν τον 52χρονο ένοικο του σπιτιού και οδήγησαν την νεαρή στο νοσοκομείο.

Η άτυχη φοιτήτρια λίγο αργότερα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ομηρία και βιασμό της από τον 52χρονο, ο οποίος - όπως η ίδια φέρεται να είπε – αφού της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την βίασε, ενώ παράλληλα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίηση της, μέσω φορητής κάμερας.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη απολογία του στην ανακρίτρια ο 52χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή του καθώς και ότι όλα όσα είχε διαπράξει έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.


Η παιδική πορνογραφία


Σε ό,τι αφορά τώρα την κατηγορία για «κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου», το συγκεκριμένο αδίκημα του είχε απαγγελθεί από τις δικαστικές αρχές με συμπληρωματική δίωξη, η οποία στηρίχθηκε στο υλικό από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του. Κατά πληροφορίες, στο υλικό αυτό συμπεριλαμβάνονταν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να αρνηθεί στην ανακρίτρια το συγκεκριμένο αδίκημα. Υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του, καταθέτοντας πως δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς όπως φέρεται να είπε, επισκεύαζε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου