Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

«Καλοκαιρινή εκδήλωση της Σχολής Χορού “Everybody Dance - Γέρακας”

“Ο χορός, μπορεί να αποκαλύψει ό,τι μυστήριο κρύβεται στη μουσική και έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα του να είναι ανθρώπινος και χειροπιαστός. Ο χορός, είναι η ποίηση με χέρια και πόδια.” - Charles Baudelaire
Συμπληρώνοντας 6 χρόνια χορευτικής έκφρασης, καλλιτεχνικής δημιουργίας και εκπαίδευσης, η σχολή χορού «Everybody Dance - Γέρακας» διοργανώνει την ένατη εκδήλωσή της συνολικά στη σεζόν 2017-18 και σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές επιδείξεις της, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στο Fever Reloaded (Λεωφ. Μεσογείων 282, Χολαργός) με ώρα προσέλευσης 8:00 μ.μ. και ώρα έναρξης της εκδήλωσης στις 9:00 μ.μ.

Η σχολή, ιδρύθηκε το 2012 στην Παλλήνη, ενώ από το 2017, μεταφέρθηκε στον Γέρακα (Λεωφ. Σπάτων 28), όπου και εξακολουθεί να εδρεύει.
Το πρόγραμμα διδασκαλίας περιλαμβάνει Latin, Salsa, Ευρωπαϊκούς, Zumba, Hip-Hop, Oriental, και Ελληνικούς χορούς σε ερασιτεχνικό, επαγγελματικό και διαγωνιστικό επίπεδο, σε πρωινά και απογευματινά τμήματα για όλες της ηλικίες από 6 ετών και άνω, με πτυχιούχους δασκάλους. Παρέχεται η δυνατότητα τόσο για ομαδικά, όσο και για ιδιαίτερα μαθήματα, ενώ το έμπειρο διδακτικό προσωπικό της σχολής, αναλαμβάνει να διδάξει σε υποψήφιους μελλόνυμφους και χορογραφίες γάμου.

Η σχολή πραγματοποιεί δύο εκδηλώσεις κάθε σεζόν και το πρόγραμμα της εκδήλωσης της Κυριακής 10 Ιουνίου 2018, περιλαμβάνει Latin, Salsa, Ευρωπαϊκούς, Zumba, Oriental, Hip-Hop, παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς, σε χορογραφίες που θα παρουσιάσουν οι μαθητές της σχολής, μαζί με τους δασκάλους τους, καθώς και χορευτικές επιδείξεις από τους καθηγητές της σχολής.

Ιστοσελίδες Σχολής Χορού “Everybody Dance - Γέρακας”:
www.facebook.com
www.youtube.com

Info Εκδήλωσης:

Χώρος: Fever Reloaded
Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογέιων 282, Χολαργός
Ημ/νία: Κυριακή 10 Ιουνίου 2018
Ώρα: 8:00 μ.μ. (προσέλευση), 9:00 μ.μ. (έναρξη εκδήλωσης)
Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις: 211 4027976
Ιστοσελίδα εκδήλωσης: www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου