Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Βιέννη: Κανίβαλος σκότωσε πόρνη και έκρυψε τα εντόσθιά της στο ψυγείο για να τα φάει αργότερα

 Ο 63χρονος Άλφρεντ προσπάθησε να αποπροσανατολίσει το έργο και την κατεύθυνση της
αστυνομίας, δίνοντας «ψεύτικα στοιχεία», αλλά ίχνη από το DNA της γυναίκας, πρόδωσαν την ενοχή του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας άντρας από τη Βιέννη σκότωσε μία πόρνη, στη συνέχεια την τεμάχισε σε μικρά κομματάκια και στο τέλος, έκρυψε τα εντόσθιά της στο ψυγείο του σπιτιού του για να τα «δοκιμάσει»... αργότερα.

Η αστυνομία ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση, όταν ένας ψαράς εντόπισε στο βάθος της λίμνης Neusiedl, το ακέφαλο και διαμελισμένο σώμα της άτυχης Σλοβάκας πόρνης


ypo_098934


Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε λίγο αργότερα, καθώς οι Αυστριακοί ερευνητές υποψιάζονταν ότι τα μέρη του σώματος ήταν στο βάθος της λίμνης για μήνες.

Έπειτα από έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μία καλύβα κοντά στη λίμνη, όπου βρέθηκε το πτώμα, και συνέλαβαν έναν 63χρονο άντρα, ως κύριο ύποπτο για την δολοφονία.


mesa_089340


Σύμφωνα με τον επικεφαλής αστυνομικό της έρευνας, ο 63χρονος Άλφρεντ προσπάθησε να αποπροσανατολίσει το έργο και την κατεύθυνση της αστυνομίας, δίνοντας «ψεύτικα στοιχεία», αλλά ίχνη από το DNA της γυναίκας, πρόδωσαν την ενοχή του.

Ο 63χρονος Άλφρεντ παραδέχθηκε, αργότερα, το έγκλημά του και συνελήφθη.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ομολόγησε ότι είναι κανίβαλος και ότι ήθελε να φάει τη σάρκα της γυναίκας.

«Προτίθεμαι να το δοκιμάσω αργότερα», δήλωσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Άλφρεν, σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι πρώτα έκοψε το σώμα της άτυχης γυναίκας σε κομμάτια με ένα μαχαίρι και μετά μ' ένα πριόνι διαμέλισε ο,τι είχε απομείνει στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι αποφάσισε να κόψει τα εντόσθια της γυναίκας και να τα κάνει αρκετά μικρά, ώστε να χωράνε στον καταψύκτη του.

Ο 'Αλφρεντ, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ είναι πρώην κατάδικος και έχει περάσει 32 χρόνια στη φυλακή, φέρεται να δήλωσε, επίσης, στην αστυνομία ότι συναντήθηκε με το θύμα του σε έναν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Βιέννης, ενώ περιέγραψε την γνωριμία τους ως «τυχαία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου