Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Δολοφονία στην Καλλιθέα: «Από τα χέρια μου θα φύγεις»


Σύμφωνα με τους κατοίκους της πολυκατοικίας οι τσακωμοί στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου ήταν συχνό φαινόμενο, ενώ αρκετές φορές ο ένας απειλούσε τον άλλο

«Από τα χέρια μου θα φύγεις» είχε πει στον τελευταίο τους τσακωμό η κόρη προς τον πατέρα σύμφωνα με τους γείτονες οι οποίοι άκουγαν τους τσακωμούς.

Ο ηλικιωμένος πριν από δυο περίπου βδομάδες είχε ένα ατύχημα στο μπαλκόνι του, όταν θέλησε να κάνει μια δουλειά χρησιμοποιώντας την σκάλα. Ο άτυχος ηλικιωμένος γλίστρησε και έπεσε χτυπώντας σοβαρά τα πόδια και την μέση του γεγονός που έκανε την κόρη του να έρχεται από την Παιανία το απόγευμα και να τον προσέχει.

IMG_2991

IMG_2988

IMG_2987

Σύμφωνα με τους κατοίκους της πολυκατοικίας οι τσακωμοί στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου μετά και από το ατύχημα ήταν συχνό φαινόμενο, ενώ αρκετές φορές ο ένας απειλούσε τον άλλο με αποκορύφωμα την κουβέντα της κόρης λίγες μέρες πριν τον σκοτώσει ότι θα φύγει από τα χέρια της.

«Σπάνια έβγαινε έξω γιατί περπατούσε με το ζόρι... Τελευταία ήταν κλεισμένος στο σπίτι γιατί είχε ένα ατύχημα, έπεσε από μια σκάλα και χτύπησε. Τις τελευταίες μέρες ακούγαμε φωνές από το διαμέρισμα του, φώναζε εκείνος και του φώναζε και η κόρη του. Ήταν βρισιές και θυμάμαι σε ένα σημείο που έτυχε να ακούσω ότι του είχε πει εκείνη ότι από μάνα θα φύγεις. Αυτό συνέβη πριν τρεις με τέσσερις μέρες και μέρα έγινε ότι έγινε.

Ήταν ευγενικός και χαιρετούσε πάντα, μου λέγε καλημέρα και του απαντούσα, ήταν ευχάριστος ηλικιωμένος. Ερχόταν και ο γιος του και τον πρόσεχε και μετά πήγαινε στην δουλειά του και μετά ερχόταν η κόρη του. Εμείς στην πολυκατοικία νομίζαμε οι ήταν κάποια γυναίκα που απλά τον πρόσεχε.

Περπατούσε με μπαστούνι και συνήθως τον βοηθούσε κάποιος. Το ατύχημα το είχε μια μισή εβδομάδα πριν σκοτωθεί, ήταν στην σκάλα στο μπαλκόνι του και ήθελε κάπου να ανέβει και έπεσε και χτύπησε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου