Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί ταϊζει πατατάκια και ποπ κορν την μικρή Εύα;

Δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του σε οποιαδήποτε συνθήκη
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε χάνει ποτέ το χιούμορ του σε οποιαδήποτε συνθήκη.
Σε κάθε τι που συμβαίνει προσπαθεί να βρίσκει την αισιόδοξη πλευρά και να κάνει και τους γύρω του να χαμογελούν.


Peoplegreece.com-Ο Τσιμιτσέλης μιλάει για τις δυσκολίες με την κόρη του
Ο ηθοποιός, το τελευταίο εξάμηνο που είναι χωρισμένος με τη Βάσω Λασκαράκη έχει αυξημένες υποχρεώσεις δεδομένου ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας έχει μόνος του την κόρη του, Εύα.

Για τη ζωή ενός χωρισμένου πατέρα μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ενώ έχει περάσει δύσκολες στιγμές ομολογούμε ότι γελάσαμε πολύ με τις… περιγραφές του.

«Ξυπνάει κι έρχεται στο κρεβάτι μου ένα πρωί και μου λέει “μπαμπά” κοιτάω το ρολόι ήταν 7:30. Της λέω “άραξε αγάπη μου λίγο”, έρχεται δίπλα μου αγκαλιαζόμαστε, για να κοιμηθεί κι αυτή, μετά από 5’ έφυγε, πήγε στο σαλόνι, άνοιξε την τηλεόραση – ήταν και διακριτική, δεν ήθελε να με ενοχλήσει – δεν ξέρω τι έβλεπε… μια χαρά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τον ηθοποιό να περιγράψει πώς πέρασε τις ημέρες του Πάσχα που πήγε με την 4,5 ετών κόρη του στο χωριό ώστε να έχει τη βοήθεια της μαμάς του και της αδελφής του η οποία, επίσης, έχει οικογένεια. «Κατέληξα με ένα καρότσι με τη Δωρίνα (η 1,5 ετών ανιψιά του) μέσα και την Εύα από πάνω να κάνω βόλτες», ανέφερε ο ηθοποιός με την παρουσιάστρια να ξεσπά στα γέλια.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο τέλος της κουβέντας όσον αφορά στη ζωή με την κόρη του εξήγησε πως όσο περνάει ο καιρός μαθαίνει και όλα γίνονται καλύτερα, εκτός από το φαγητό. «Με τη μάνα της τρώει τα πάντα. Με εμένα τρώει μόνο λουκάνικα, πατάτες, πατατάκια, ποπ κορν (… ) Προσπαθώ να δω τι γίνεται, πώς κάνεις ένα παιδί να φάει όταν σου λέει “δεν το τρώω”. Προσπαθώ να βρω εναλλακτικές», ανέφερε.

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας αν ο Γιάννης έχει ζητήσει ποτέ βοήθεια, ο ηθοποιός με το χιούμορ που τον διακρίνει απάντησε: «Όχι, απλώς φοβάμαι ότι θα μου το πάρει η πρόνοια το παιδί αν το ταΐζω συνέχεια πατατάκια».

Πηγή:Peoplegreece.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου