Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η πιο ονειρική δουλειά στον κόσμο: Φροντιστής φλαμίνγκο στις Μπαχάμες!

Η πιο ονειρική δουλειά στον κόσμο: Φροντιστής φλαμίνγκο στις Μπαχάμες!
Πηγή φωτό: Pixabay
Mία από τις πιο ξεκούραστες, ονειρικές και διασκεδαστικές δουλειές στον κόσμο υπόσχεται ξενοδοχείο στις Μπαχάμες, το οποίο αναζητεί να προσλάβει υπεύθυνο για… τα Φλαμίνγκο, με μοναδικό καθήκον να περνά την ημέρα του μαζί τα συμπαθή εξωτικά πτηνά στην παραλία!
Το πολυτελές Baha Mar resort στο Νασσάου, με ενεργή σχετική αγγελία στην ιστοσελίδα του, αναζητά υπάλληλο που θα περνά τις ημέρες του με τη συντροφιά των εντυπωσιακών φλαμίνγκο, θα τα ακολουθεί στο χώρο 'Flamingo Mansion' του ξενοδοχείου, και θα συναναστρέφεται με τους επισκέπτες ξεναγώντας τους σε σημεία της περιοχής που σχετίζονται με τα φλαμίνγκο.




Αυτό σημαίνει ότι ο «τυχερός» που θα προσληφθεί θα περνά ολόκληρη την ημέρα του στη παραλία επιτηρώντας τα πτηνά και απολαμβάνοντας τον ήλιο, με μοναδικό καθήκον να φροντίζει τα φλαμίνγκο.
Μπορεί στο πρώτο άκουσμα να φαντάζει ως ονειρική δουλειά, όμως υπάρχουν εξειδικευμένες απαιτήσεις.
Για την ακρίβεια, η αγγελία αναφέρει ότι ο υπάλληλος θα συντηρεί καλαίσθητους χώρους κατάλληλους για την υγεία των πτηνών, διασφαλίζοντας ότι αυτά θα έχουν την καλύτερη φροντίδα σε κατάλληλο περιβάλλον για το είδος τους.
Το ξενοδοχείο απαιτεί να έχετε τουλάχιστον μικρή εμπειρία με ζώα, και τα προσόντα που ζητούνται περιλαμβάνουν πτυχίο ζωολογίας.
Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία των καθηκόντων, μάλιστα, είναι ότι, εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε τη δουλειά, θα κληθείτε να ενθαρρύνετε ή να αποθαρρύνετε την αναπαραγωγική διαδικασία των φλαμίνγκο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ειδικής ομάδας του ξενοδοχείου που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες στον πληθυσμό τους!
Εάν παρόλ’ αυτά είστε αποφασισμένοι, μπορείτε να κάνετε αίτηση πρόσληψης εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου